CityVisionMagazine

Levi’s x GANNI revine cu o colecție care jonglează cu nuanțe inspirate din natură, alături de Emma Chamberlain

Inspirați de o nouă dragoste pentru grădinărit, Levi’s x GANNI revin la finalul sezonului primăvară-vară 2022 cu o colecție inspirată de Mama Natură. Fabricată din cel puțin 55% bumbac organic certificat și coloranți naturali – pe bază de plante și minerale, folosind tehnici de economisire a apei – colecția este formată din 8 piese care prezintă nuanțe discrete și siluete fine, care se regăsesc atât în grădina de acasă, cât și în oraș. Pregătită într-o gamă extinsă de dimensiuni, această colecție celebrează incluziunea și practicile mai responsabile printr-o viziune unică marca Levi’s x GANNI.

Campania „Grow Up” Levi’s x GANNI o are în centrul atenției pe Emma Chamberlain, care alături de prietenii ei, are parte de o călătorie încântătoare și surprinzătoare printr-o grădină de legume. Aceștia sunt surprinși exteriorizându-și dragostea pentru natură și abilitățile excepționale de grădinărit.

„Parteneriatul dintre GANNI și Levi’s este unul cât se poate de firesc. Credem că optimismul, ireverența și accesibilitatea pe care GANNI le infuzează în design-urile lor se potrivește perfect cu angajamentul nostru față de sustenabilitate – fiind în centrul celor mai recente colaborări. Colecția este plină de articole care devin instant clasice prin libertatea stilistică pe care o oferă, care sunt cool și confortabile în același timp” – Karyn Hillman, Levi’s Chief Product Officer.

„Nu ne vine să credem că aceasta este deja a treia colaborare cu Levi’s, fiind o dovadă clară a faptului că munca în echipă funcționează! Am avut o viziune comună de la început, lucru care ne-a ajutat să ne dezvoltăm și să învățăm unii de la alții constant. Colecția este un mix perfect al pieselor emblematice Levi’s și GANNI, fiind îmbinate într-un mod foarte plăcut cu note fine de umor” – Ditte Reffstrup, GANNI, Creative Director.

Colecția „Grow Up” Levi’s x GANNI a fost inclusă în runaway-ul GANNI SS23 în timpul Săptămânii Modei de la Copenhaga, pe 11 august 2022.

Aceasta va fi lansată oficial pe data de 18 august 2022, în magazinele selectate Levi’s, levis.com și bineînțeles, prin aplicația Levi’s. Printre articolele vestimentare ce vor face parte din colecție, se regăsesc: blugi roz Levi’s®x GANNI ‘90s 50, blugi indigo Levi’s x GANNI Baggy Boot, vestă indigo cu șalter din denim Levi’s x GANNI și multe altele.