CityVisionMagazine

Levi’s transforma confortul in prioritate alaturi de XX Chino EZ pentru Toamna/Iarna 2021

În timp ce confortul a devenit o prioritate în ultimul an, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să vină în detrimentul stilului. Din fericire, pentru toamna/iarna 2021, Levi’s a creat acel pantalon perfect pentru ziua de astăzi – XX Chino EZ, ce combină funcționalitatea și stilul unui pantalon chino clasic cu confortul de neegalat al unui pantalon de trening.

XX Chino EZ, este, în esență, un pantalon de trening tip chino, care prezintă talia elastică a pantalonilor de trening tradiționali, dar confecționat din țesătura moale din twill de bumbac al unui chino clasic. Cu o croială relaxată, conică și o gamă de culori din care să alegi, nu numai că maximizează versatilitatea, ci și depășește limitele combinației dintre confort și stil. Sunt ca acea pereche preferată de pantaloni de trening pe care îi porți în weekend, dar, totodată, suficient de eleganți pentru a arăta prezentabil la serviciu. Sau, cum se întâmplă mai des în zilele noastre, pentru a lucra de acasă.

„În acest moment, toată lumea caută piese confortabile pentru a lucra de acasă, dar care să arate bine și atunci când ieși din casă. XX Chino EZ este exact asta. Are aceeași funcționalitate ca și un chino XX tradițional, dar cu confortul incredibil al unei perechi de pantaloni de trening preferați. Este acea combinație ideală pentru interior/exterior de confort, versatilitate și stil.” – Janine Chilton-Faust, vicepreședinte design pentru bărbați Levi’s.

Pentru zilele mai călduroase, există pantalonii XX Chino EZ Short, ce dispun de o talie elastică completă, o croială relaxată, ușor conică și o cusătură interioară de 10 de cm care cade chiar deasupra genunchiului. Este un pantalon scurt versatil care se potrivește oricărei ocazii casual și se întâmplă să fie, la fel ca pantalonul XX Chino, combinația supremă de stil și confort.

CUMPĂRĂ MAI BINEPOARTĂ MAI MULT (BUY BETTER, WEAR LONGER):

Anumite stiluri XX Chino EZ sunt realizate din cânepă cotonizată, ce este o țesătură realizată dintr-un fir de cânepă care a fost tratat pentru a avea aspectul și senzația de bumbac. Deoarece cânepa necesită mai puțină apă, mai puține substanțe chimice și mai puțin teren pentru a crește decât bumbacul, ea face din pantalonii noștri din cânepă cotonizată o opțiune mult mai durabilă decât bumbacul tradițional.