CityVisionMagazine

Lasă-te învăluită de romantism cu noua colecție de primăvară de la Victoria’s Secret

Într-o colecție ce invocă senzualitatea și delicatețea feminină, Victoria’s Secret ne invită într-un voiaj al simțurilor unde personajele principale sunt conturate de stilurile iconice ale mărcii, care te învăluie în croieli delicate, materiale catifelate, imprimeuri romantice și multă dantelă ce va pune stăpânire pe cele mai intrigante fantezii.

E o colecție ce iubește formele feminine în toate măsurile și pe care le îmbracă în cele mai vii și în vogă culori ale anului, nelipsite de pe marile podiumuri, cum ar fi galbenul sau verdele smarald. Pentru a veni în ajutorul tău, am ales cele mai deosebite apariții care ne-au făcut cu ochiul:

It’s a lace world

Echipa perfectă? Jocul de dantelă și imprimeuri florale. Nimic nu strigă ‘romantic’ mai mult decât seturile deux-piece în nuanțe vii, care îți învăluie corpul în broderii feminine. Alege sutienele Dream Angels Crossdye și asociază-le cu chiloții Dream Angels Floral Lace. Indiferent că alegi varianta tanga, midi briefs sau V String, asortează-i stării tale de spirit și poartă modelul care te reprezintă.

Choose your Teddy

Fiind o piesă versatilă care nu ar trebui să-ți lipseasca în garderobă, Teddy-ul este acea piesă pe care o poți purta în intimitatea casei tale, sub ținuta preferată sau poate fi lăsat să strălucească pe cont propriu atunci când îl incluzi în ținutele de zi cu zi, pentru un plus de rafinament. Asociază-l cu perechea preferată de pantaloni sau blugi, poartă-l cu un sacou pe umeri și lasă-te purtată de eleganță și stil.

A delicate flower

Încheiem seria recomandărilor cu un set ce poate fi purtat pe cont propriu atunci când ieși la o seară cu fetele, la un date, sau chiar atunci când ai de rezolvat treburi zilnice – nu trebuie să te limitezi la ocazii speciale pentru a-ți scoate latura sexy la iveală. Alege topul tip bustieră și fusta mini Ruched pentru a-ți învălui corpul într-un mod rafinat, dar care să ofere un strop de mister și senzualitate.  

Indiferent ce piese alegi din noua colecție, fii pregătită să le asociezi atitudinea necesară pentru o doză de sex-appeal care va fura toate privirile. Răsfață-te cu lenjerie în culorile tale preferate și privește cum garderoba ta prinde viață.

Descoperă noile tendințe în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City și găsește-ți modelul care te reprezintă!