CityVisionMagazine

Intră în spiritul Sărbătorilor cu noua colecție de pulovere de la Marks & Spencer!

Este oficial, sezonul tricotajelor a sosit! Puloverele delicate din cașmir, cele cu motive de iarnă sau cele din materiale moi și pufoase stau la baza unor outfit-uri în care suprapunerile sunt în topul preferințelor noastre. Modelele sunt variate, potrivite oricărui stil și siluete, de la pulovere cu decolteuri adânci în V pănă la modelele clasice, la baza gâtului sau cele pe gât, în diverse de culori și texturi, fiind ideale pentru cadourile de Crăciun.

Paleta cromatică este dominată de nuanțe calde de vișiniu și de tonuri naturale, presărate pe alocuri cu accente de mov și albastru azuriu. Acestea se regăsesc pe diverse tipuri de imprimeuri, de la cele tip tartan sau în carouri, până la imprimeurile cu dungi, oferindu-ți posibilitatea de a le îmbina în nenumărate feluri. Favorite rămân puloverele cu modele de iarnă, fiind disponibile pentru toată familia și ideale pentru a fi oferite celor dragi.

Calitatea și textura materialelor este extrem de importantă – tricotajele cu striații, lâna merino, texturile tip chenille, și cashmilion-ul, un material realizat cu ajutorul tehnologiei speciale “Stay Soft” care menține puloverele delicate pentru mai mult timp, sunt principalele materiale pe care le vei găsi la Marks & Spencer. Fiind luna cadourilor, este momentul perfect să dăruiți cuiva drag un pulover prețios din cașmir care va da o notă de rafinament oricărei ținute.

În topul preferințelor rămâne însă tradiționalul pulover cu imprimeuri de Crăciun, cadoul ideal și favoritul lunii decembrie! De la modelele cu steluţe sau fulgi de zăpadă, veți găsi o multitudine de modele care vă vor ajuta să intrați în spiritul Sărbătorilor de iarnă!