CityVisionMagazine

În colecția Lasocki, întreaga familie va găsi accesorii pentru noul sezon, cu detalii clasice, dar surprinzătoare

Accesoriile atemporale din colecția Lasocki atrag atenția prin textură, formă sau culoare. În linia pentru femei există pantofi și genți versatile, care permit completarea garderobei pentru toamna aceasta, dar și pentru sezoanele următoare. Mocasinii, botinele cu șiret până la gleznă, dar și cizmele Chelsea au fost împrumutate din dulapurile bărbătești. Cizmele de cowboy fără accente occidentale au devenit mai rafinate, iar cele până la genunchi te poartă cu gândul la filmul „The Matrix”, datorită tălpilor masive.

Când vine vorba despre nuanțe, atât în ​​colecția de pantofi, cât și de genti, bejul este culoarea principală – de la nuanța cea mai deschisă a pielii naturale, până la tonuri închise de caramel. Poți completa propria colecție de genți cu modele încăpătoare tip shopper, modele dreptunghiulare cu baretă lată și genți în formă de semilună în stil retro.

Bărbații care apreciază eleganța și confortul vor acorda atenție pantofilor sport, ghetelor Chelsea și bocancilor într-o paletă neutră de culori, asemănătoare liniei pentru femei.

Lasocki oferă, de asemenea, cea mai înaltă calitate și pentru copii. Primii pantofi trebuie să fie stabili, durabili și confortabili. Aceste cerințe sunt îndeplinite de cizmele cu șiret care au protecție suplimentară sub formă de curea pentru gleznă, pantofii sport cu talpa mai groasă și ghete care combină forma botinelor Chelsea cu detalii decorative.

Fotograful din Berlin responsabil pentru realizarea materialelor, Dan Beleiu, a lucrat recent pentru CR Fashion Book, Vogue Cehia și Interview. El surprinde bucuria familiei, diversitatea și spontaneitatea cu iscusință și sensibilitate. Copiii energici, adolescenții aflați la trecerea spre maturitate, femeile elegante – în familia Lasocki toată lumea e liberă să fie cine își dorește.

Colecția Lasocki este deja disponibilă în magazinele fizice CCC, pe www.ccc.eu și în aplicația CCC.

Fotografii: Dan Beleiu

Modele: Bette Franke, Ilja Cornelisz, Boris Cornelisz, Lucas Cornelisz, Foss Cornelisz, Axelle Doue, Laura Julie, Daniela F, Arturus Pelcer, Hania, Matilda, Rose, Igor

Styling: Karla Gruszecka

Machiaj: Wilson

Păr: Michał Bielecki

Scenografie: Anna Szczęsna

Director de marketing: Katarzyna Krawczyk / CCC

Director de artă: Maria Mastalerz / CCC

Producție: Bartosz Majkowski / CCC

Casa de producție: Papaya Films