CityVisionMagazine

Eva Longoria: tot ce trebuie să știi despre pantofii momentului

După o vacanță all casual, sezonul de toamnă- iarnă ne îndeamnă la eleganță și cea care îți scrie lista de dorințe este însăși actrița americană și activistă Eva Longoria, o dată cu lansarea noii sale colecții-disponibilă exclusiv pe Epantofi.ro.  De la ghete la cizme înalte, am selectat dintre cele 130 de modele piesele must-have de care să te îndrăgostești.


Indiferent de statutul marital, fiecare femeie apreciază calitatea și confortul iar fosta Desperate Housewife știe exact de ce anume ai nevoie pentru a impresiona dar și pentru a rezista ore în șir pe tocuri sexy- design seducător și calitatea materialelor.

Pe măsură ce temperaturile scad și tenul mini cucerește din nou street fashion-ul, cizmele peste genunchi pun în evidență aproape orice outfit. Poartă-le peste un jeans mulat în timpul zilei și cu o rochie cămașă seara.

Black is back- dacă te întrebai când vor reveni la modă pantofii negri, sezonul acesta este momentul lor de glorie, în combinație cu piese ce împrumută din culorile toamnei- maro, auriu și beige. Eva Longoria îmbină eleganța unor pantofi de ocazie cu confortul ce îți permite plimbări lungi sau sesiuni de shopping în mall-ul tău preferat.

Iubitoarele ținutelor sport pot alege din selecția de ghete, botine și bocanci create pentru a cuceri audiența- fiecare model vorbește prin detalii subtile și jocuri de texturi despre puterea feminității, devenind cel mai sugestiv accesoriu al ținutelor tale.


Rujul roșu rămâne cel mai sexy produs de machiaj din toate timpurile, asortat unor sandale cu toc în nuanțele cireșelor coapte, vinului sau asfințitului de soare. Poartă-le pe piciorul gol și mixează-le cu o haină de blană lungă. 

Descoperă întreaga colecție Eva Longoria exclusiv pe  epantofi.ro.