CityVisionMagazine

Elite Mariaj – rochii de mireasă, alegerea femeilor pentru o apariție magistrală la nuntă

Elite Mariaj oferă femeilor de pretutindeni rochii de mireasă special create de designeri celebri din toată lumea, care au pus în fiecare creație rafinamentul, eleganța și confortul la care viează fiecare doamnă și domnișoară atunci când vrea să poarte rochia visurilor în cea mai specială zi din viață. 

Actualitatea în tendințe este unul dintre “elementele” definitorii ale brandului Elite Mariaj, care adună în atelierul său unele dintre cele mai fabuloase rochii de mireasă, punând la dispoziția clientelor de pretutindeni o varietate de modele, la prețuri accesibile ce se situează între 3.500 și 6.500 de lei. Rochiile pot fi probate la atelierul situat în zona centrală a Bucureștiului – str. Mitropolit Filaret nr. 19 A, parter.

Într-o lume care pune la dispoziție milioane de variante, Elite Mariaj propune colecții diferite, complexe, ce încapsulează stilul unic, dar și emoția pentru un eveniment cu totul special.  

Elite Mariaj, cea mai bună alternativă pentru miresele aflate în căutarea rochiei perfecte. Sparge tiparele cu o creație care te definește

Alături de consilieri de renume, Elite Mariaj pune la dispoziție modele din toată lumea, semnate de nume grele din industria internațională a fashion-ului. Astfel, pe site-ul www.elitemariaj.ro femeile au posibilitatea de a alege rochii de mireasă al căror joc al liniilor fine se îmbină perfect cu materialele de înaltă calitate, în mod original, definitoriu pentru personalitatea fiecăreia. 

Atât pentru miresele care doresc să aibă o apariție delicată, cât și pentru cele care vor să iasă din tipare, există creații îndrăznețe, dar și creații care urmăresc atent tendințele minimaliste, de o eleganță frapantă pe piață.

O rochie de mireasă trebuie să vorbească mai mult despre unicitatea persoanei, decât despre “ce se poartă”, iar Elite Mariaj oferă această unică șansă de a stopa căutările prin zecile de magazine și creații uneori similare, oferind colecții spectaculoase, care se opun vitezei impuse de trenduri.

Uimește și surprinde cu rochia pe care o alegi pentru acestă ocazie specială, nunta ta, și nu te rezuma la o apariție simplistă. Elite Mariaj îți oferă rochiile care te vor poziționa desupra “obișnuitului” într-un stil original.

Elite Mariaj este unic importator și distribuitor al unor branduri de lux precum MONREAL, Ria Tener, Anna Sposa Victoria Jane, Amanda Di Velli, Madeline Gardner în Romania, dar si distribuitorul autorizat al rochiilor de mireasa ce aparțin brandurilor Anna Sposa, Ria Tener, La Petra, dar și rochii de ocazie din colectiile Mori Lee, Tony Bowls, Tarik Ediz , MGNY.

Facebook: https://www.facebook.com/elite.mariaj 

Contact: 0773.950.950

Site: https://www.elitemariaj.ro/