CityVisionMagazine

Echipamentul sportiv de care ai nevoie în acest an alături de Deichmann

Mâna sus cine și-a propus anul acesta să se apuce serios de o activitate fizică! 🙌

Fie că este vorba de sală, jogging tennis sau trekking,, fiecare sesiune de antrenament îți va îmbunătăți forma fizică și mentală.

Că să te asiguri că acest obiectiv se va transforma într-un stil de viață, îți recomandăm să investești în echipament de calitate și, mai ales, frumos..

Noile colecții DEICHMANN îți prezintă modelele perfecte pentru un stil de viață activ.

Sneakers

Running skeakers – dacă ești sau vei deveni fan jogging este esențial să ai minim o pereche de încălțăminte pentru alergat, care să absoarbă șocurile și să asigure susținere și confort piciorului. Îi recunoști deoarece sunt cei mai clasici dintre pantofii sport – material textil, inserții elastice, șireturi funcționale (nu doar decorative). Amintește-ți să iei o jumătate de mărime în plus față de sneakerșii  de oraș, pentru a evita bătăturile.

Alege branduri cu experiență în crearea pantofilor de alergat precum Adidas, Nike, Asics. Acestea sunt disponibile la prețuri avantajoase în magazinele DEICHMANN. Schimbă încălțămintea de alergat de îndată ce observi că talpa sau alte componente s-au uzat, pentru a evita accidentările.

Sporty sneakers – trebuie să fie comozi si să aibă talpa suficient de elastică pentru a-ți permite să te miști liber. Alege din modele fluo sau cele cu aplicații florale pentru a avea un motiv în plus să îi porți la sală. Se asortează minunat ținutelor sport în culori uni. Nu uita să îi porți cu tine în city breaks și oriunde ai în plan plimbări lungi.

Lifestyle sneakers

2023 este (din nou) anul sneakerșilor – fiind pantofii  ideali de oraș  și accesoriul ce aduce un aer fresh  unei tinute prea clasice sau formale.

Nouă ne plac modelele „șosetă” sau cu talpă groasă, care îți dăruiesc câțiva centimetri în plus..

Leggings sportivi

O pereche de leggings este cea mai bună variantă pentru sală sau alergat și din acest an îi găsești la DEICHMANN, alături de tricouri și alte accesorii de îmbrăcăminte!

Sunt extrem de rezistenți, dintr-un material opac, rezistă la spălări repetate și se usucă imediat în momentul în care transpiri. Pot fi stilizați cu succes  și în afara orelor de gimnastică.

Descoperă tot ce ai nevoie pentru a te (re)apuca de sport cu stil în magazinele DEICHMANN și online, pe deichmann.com