CityVisionMagazine

Daniela Herea, studentă la Limbi Străine, a câștigat cea mai recentă competiție Miss România: “Mă simt onorată ca am participat la cel una dintre cele mai importante competiții de frumusețe”


O nouă competiții Miss România și-a adjudecat câștigătoarea. Daniela Herea, studentă la Limbi Străine, a fost încoronată Miss România.

Andreea Stan, Elena Belu, Denisa Dinică și Andreea Dinu se numără prinre manechinele care au mai fost premiate, informează Juridice.ro. Din juriu au făcut parte diverși specialiști din zona beauty.

„Ma simt onorata ca am participat la cel una dintre cele mai importante competitii de frumusete din Romania si cred ca simpla participare ar fi fost o mare bucurie pentru mine. Acum ca am castigat, ma simt coplesita de emotie. In trecut am mai participat la mai multe concursuri de miss, unde am mai obtinut alte premii dar niciodata titlul cel mare. Inca nu stiu cum sa gestionez situatia si incerc sa ma trezesc din acest vis. Competiția a fost strânsă si consider ca toate concurentele care au ajuns in finala, merita sa poarte coroana de Miss Romania. Sper, cu timpul, sa reușesc  sa integrez, sa  inteleg  si sa dovedesc, ca acest titlu de ,,Miss Romania,,  îmi aparține”, a spus Daniela Herea. 

În cadrul ediției Miss România 2022, concurentele au avut probă de defilare în rochii de seară, costum de baie, probă de talent, dar și o rundă de departajare, în care concurentele au trebuit să răspundă la întrebări-capcană din partea juriului. Astfel, nu doar frumusețea a fost punctată de specialiști, a declarat organizatorul evenimentului, Simona Dinu.