CityVisionMagazine

CONFORT 2.0 – O STARE DE SPIRIT INSPIRATĂ DE TOMMY HILFIGER

Când ne gândim la confort, inevitabil, mai ales în sezonul rece, ne imaginăm instant cum ne cuibărim în fotoliul preferat de acasă, cu o pătură pufoasă care ne încălzește picioarele și o cană aburindă de ceai aromat. Însă senzația de confort înseamnă mult mai mult de atât. Să te simți super confortabil în timpul unei plimbări în parc într-o dimineață răcoroasă, să te bucuri la maximum de o „drumeție” pe străzile preferate, să fii pur și simplu în aer liber, în mișcare, fără să conteze starea meteo, ci starea de spirit. Descoperă o reinterpretare a confortului prin articolele Tommy Hilfiger și hai să vedem cum te poți bucura de un stil de viață activ, fiind în continuare a fashion diva.

În primul rând, trebuie să oferi atenție acelor detalii tehnice esențiale în realizarea jachetelor. Acele detalii și finisaje deseori ignorate, dar care te fac să fii dornic să te aventurezi în jungla urbană, indiferent dacă plouă sau câte grade indică termometrul.  Vei căuta materiale bio, reciclate, PU(Poliuretan), cu elasticitate sporită ce permit o mișcare fluidă. În acest sezon, la Tommy Hilfiger găsești o gamă variată de jachete casual, tip utilitar, ce conferă stil și confort simultan. Nu ai cum să dai greș dacă alegi o jachetă puffer, cu talia elastică, imprimeu floral, impermeabilă și căptușită. Poți perfecționa stilul clasic urban și dacă te concentrezi pe layering. Combini un produs lejer din tricot, într-o nuanță flatantă, cu o vestă puffer cu glugă, strânsă în jurul taliei, care îți oferă acea doză de feminitate greu de găsit în produsele destinate sezonului rece, adaugi o eșarfă din lână alpaca asortată cu o căciulă din același material și ești good to go în orice aventură îți dorești. Confortul și factorul wow specifice unui outfit Tommy Hilfiger nu vor lipsi.

Descoperă întreaga Colecție Toamna 2021 TOMMY HILFIGER pe ro.tommy.com sau în magazinele selecționate din România: București Mall – Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, Mega Mall București, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov și Promenada Mall Sibiu.