CityVisionMagazine

Colecția Capsulă Summer Outtake Gino Rossi

Formele geometrice se împletesc cu finisaje naturale, alcătuind mixul perfect pentru zilele însorite de vară. Colecția Capsulă Summer Outtake de la Gino Rossi își va face loc într-o valiză de vacanță și în stilul urban de zi cu zi. Combinații armonioase de materiale naturale, forme originale și tendințe actuale fac din piesele brandului un adevărat must-have pentru sezonul primăvară-vară 2022.

Cea mai recentă colecție capsulă Summer Outtake amintește de vacanțele însorite. Elementele clasice combinate cu o formă originală determină piesele să se potrivească perfect în stilurile simple și ușoare pentru lunile următoare. Colecția în culori neutre de pământ se va asocia armonios cu haine minimaliste din materiale naturale: mătase, in sau bumbac organic. Articolele Summer Outtake vor fi alegerea ideală pentru vacanțele de vară, vacanțele de weekend în oraș sau ca o completare a ținutelor urbane de zi cu zi.

Colecția capsulă Summer Outtake include două modele de încălțăminte – sandale delicate pe toc mai înalt, cu baretă la înălțimea gleznei, alături de pantofi slip-on pe toc jos. Elementul caracteristic al colecției este forma originală a tocului, care se remarcă prin finisajul individual în funcție de culoarea și modelul încălțămintei. Acest detaliu unic, în formă de sferă sau con transparent, se echilibrează la granița dintre simplitate și avangardă, oferind o notă futuristă modelelor clasice de pantofi și transformându-le în mici opere de artă.

Piesele din colecție surprind nu doar cu o formă originală a tălpii, ci și prin finisajul cu material natural de textură neregulată, împletită. Ambele modele se fac remarcate și prin vârful pătrat – un accent ferm înrădăcinat în tendințele actuale. Propunerile de pantofi în nuanțe de alb, bej și maro vor completa în mod ideal stilurile în culori naturale.

Colecția este completată de două genți de mână în două variante de mărimi. Realizate din material natural moale, gențile vor arăta splendid în combinațiile minimaliste, iar textura originală a materialului va fi o completare optimă în compania materialelor netede.

Colecția capsulă Summer Outtake de la Gino Rossi este disponibilă pe www.ccc.eu și în aplicația CCC.