CityVisionMagazine

Calvin Klein lansează mini-seria video CKunfiltered Jeans

Calvin Klein anunță lansarea CKunfiltered Jeans, o serie de șase videoclipuri, prin care se răspunde la cele mai căutate întrebări din Europa pe Google despre blugi. Denimul este esențial în ADN-ul Calvin Klein, iar abordarea din videoclipuri se concentrează pe educarea publicului și construirea încrederii de sine când vine vorba despre purtarea blugilor.

Videoclipurile sunt susținute de o voce puternică în lumea fashion, Nell Kalonji, care este stilist în Londra și membru fondator al Rubric Initiative, o organizație dedicată abordării barierelor care îngrădesc intrarea în industria fashion a unei generații noi de talente. Kalonji își exprimă stilul unic prin șase tematici: blugii de vară, blugii mom, blugii boyfriend / baggy, blugii skinny, blugii colorați și blugii sub genunchi. Aceste teme au fost stabilite în consultare cu Google Creative Works, care a analizat căutările de top pentru întrebările legate de denim din toată Europa.

„Blugii sunt item-ul vestimentar cel mai universal, dar pentru mulți oameni, poate fi copleșitor să găsească mărimea perfectă, țesătura, culoarea sau croiala potrivite”, spune Kalonji. „A fost o experiență care m-a învățat să înțeleg cele mai presante întrebări ale oamenilor despre blugi și mi-a permis să îmi pot exprima propriul stil – sincer și autentic – prin șase look-uri esențiale formate cu ajutorul denimului.”

Narațiunea videoclipurilor este simultan informală și informativă, oferind publicului oportunitatea de a o urmări pe Kalonji cum interacționează cu modelele pe măsură ce construiește look-uri specifice Calvin Klein Jeans. Se vor putea observa piese care celebrează nostalgia anilor ’90 în combinație cu stiluri diferite, precum high-rise, boyfriend, baggy și skinny. Mom jeans de inspirație vintage au talie înaltă și croială conică, în timp ce dad jeans devin atractivi printr-un look slouchy, oversized și confortabil. Croiala versatilă cu talie înaltă și straight fit, care a devenit faimoasă în anii ’80 revine cu o reinterpretare, forma taliei înalte fiind mai fit, lungimea pantalonului încheindu-se chiar la gleznă.  Aceste stiluri sunt completate de o gamă de blugi skinny (de la țesături relaxate la super stretch, care se mulează perfect pe piele), plus stiluri de vară în nuanțe precum alb, albastru deschis, gri.

CKunfiltered: Jeans este cea de-a doua ediție a seriei CKunfiltered, o continuare a seriei de succes CK Unfiltered: Bra Talk din toamna anului 2020. Proiectul reflectă în continuare angajamentul Calvin Klein de a interacționa atât cu publicul nou, cât și cu comunitățile existente prin conținut creativ, neașteptat, creat în urma unei analize digitale care oferă date și informații relevante despre consumatori.

SOCIAL MEDIA:#mycalvins  @calvinklein  @nellkalonji

instagram.com/calvinklein; twitter.com/calvinklein; youtube.com/calvinklein; facebook.com/calvinklein; pinterest.com/calvinklein

EDITORIAL CREDITS: Calvin Klein