CityVisionMagazine

Andreea Raicu lansează prima colecție de hanorace cu mesaje pentru copii

Andreea Raicu anunță lansarea primei colecții de hanorace cu mesaje pentru copii. Din bumbac organic, confortabile și plăcute la atingere, hanoracele au un design minimalist și vin atât în culori clasice, cât și în nuanțe tonice, preferate de cei mici.

Prin intermediul acestei colecții, Andreea își dorește să dea startul unei conversații mai ample despre importanța sănătății emoționale a celor mici, inspirată fiind de propria ei experiență din perioada copilăriei, despre care a vorbit pe larg și în programul ei de dezvoltare personală pentru femei.

Cele trei mesaje – I am enough (and my mom knows it), I am happy și All I need is love – create de Andreea cu sprijinul psihologului Sorana Kapusta și complementare mesajelor din colecția pentru adulți, sunt menite să inspire părinții să comunice mai mult cu copiii lor, să-i ajute să-și accepte emoțiile și să le transmită mesaje constructive, care să-i ajute să se transforme în adulți echilibrați.

Ce m-a inspirat să creez această colecție? E simplu! Propria mea experiență de copil care își dorea să audă anumite lucruri de la părinți la acea vârstă impresionabilă. Lucruri pe care toți copiii vor să le audă de la părinții lor: că sunt și fac suficient, că iubirea părinților e necondiționată și că fericirea lor este mai importantă decât orice.” – Andreea Raicu

Iar pentru că prin această linie Andreea își dorește să ajute cât mai mulți părinți să conștientizeze cât de important este să le furnizeze copiilor “ustensilele” necesare pentru a-și procesa emoțiile și a nu le reprima, fotografiile au în centru familii frumoase și unite, pe care Andreea personal le consideră repere de urmat: Nicolai și Monica Tand cu cei doi copii ai lor, Ilona și Iancu, Laura Cosoi și fetița ei, Rita, dar și Aylin Cadîr și cei doi băieți ai săi, Pavel și Amza.

Noua linie este în concordanță cu ceea ce promovează Andreea Raicu, cu tot ceea ce vrea să împărtășească oamenilor din comunitatea sa: produse care să-i ajute să crească, să se descopere, să se accepte și să se iubească. Dar, cel mai important, s-a născut dintr-o dorință arzătoare: aceea ca noua generație să fie mai echilibrată interior și să nu mai lupte cu aceiași demoni și traumele emoționale.

” Da, principalul lucru de care are nevoie un copil este dragostea părinților săi. Nu jucării, nu vacanțe, nu lucruri materiale. Iubirea este ingredientul secret, iubirea este fundamentul pe care personalitatea copilului se construiește frumos, natural și sănătos. Iar iubirea se manifestă în primul rând prin atenția pe care o acordăm copiilor noștri, atât.” – Andreea Raicu

Toate piesele din colecție sunt disponibile pe shop.andreearaicu.ro