CityVisionMagazine

Alege să porți haine colorate și toamna!

Chiar dacă vremea de toamnă este ceva mai friguroasă și mohorâtă, acest lucru nu înseamnă că și ținutele tale trebuie să fie la fel. Nu uita să incluzi câteva propuneri cromatice pline de viață, exuberante și extrem de chic și să dai uitării nuanțele de gri. Te invit să te lași și tu sedusă de farmecul lor și să îmbraci haine colorate tot timpul anului. Nu uita că de-a lungul celor 70 de ani de domnie, Regina Elisabeta a II-a ne-a încântat mereu cu ținutele sale extrem de vesele și de colorate. Când venea vorba de culori, aceasta purta adesea albastru, verde sau mov și nu spunea nu nici ținutelor în culori mai îndrăznețe, precum roz sau galben, fiind vizibilă întotdeauna în mulțimile adunate să o vadă.

Așadar, indiferent de anotimp, culoarea nu trebuie să lipsească din viața ta! În plus, poți tempera nuanțele puternice cu alb, lila sau roz pudrat, dar chiar și-așa culoarea va fi prezentă în viața ta. Regina Elisabeta a II-a este cel mai bun exemplu în acest sens. Și nu numai!

După cum știi, ador ținutele colorate, iar magazinele online oferă o paletă variată de culori și modele. Bonprix.ro, magazinul meu de suflet (îmi fac cumpărăturile de la ei de ani de zile – am pierdut și șirul comenzilor) poți găsi o gamă foarte largă de articole de modă, lenjerie, costume de baie și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii. În plus, toate acestea pot fi cumpărate și în mărimi plus size.

Toamna aceasta visează în culori pastelate și nu vei regreta. Chic și răvășitoare sunt cuvintele care descriu cel mai bine astfel de ținute, doar cuceresc de la prima vedere. Ce ai zice de o fustă plisată cu imprimeu (nr art.: 961939)? Este ușor de purtat, versatilă și poate fi asortată cu pulovere de toamnă și cizme. O plăcere din punct de vedere vizual, nu-i așa?

Dacă ești adepta cămășilor și bluzelor office, atunci îți propun două modele clasice care pot fi purtate atât cu fuste, cât și cu pantaloni. Cămaşa cu mâneci bufante (nr art.: 978935) este un item care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Ți-am spus că poți găsi trei variante de culori: albă, lila sau bleu? Sau poți să le achiziționezi pe toate! Un model clasic, bluza cu detalii contrastante (nr art.: 976958) arată splendid cu o fustă în culori tari.

Te-am convins? Te invit să descoperi noile colecții de pe site-ul www.bonprix.ro