CityVisionMagazine

6 modele de genți care vor domina 2022

De la dragoste la prima vedere la romanțe care se întind pe mai multe sezoane, anul nou aduce o mulțime de rezoluții stilistice. În speranța că ocaziile pentru a ieși în lume vor fi mult mai ofertante anul acesta, gențile rămân accesoriul-cheie pentru orice look.

Gențile în care merită să investești în 2022 pentru a construi ținute impecabile sunt deja în magazine – și noi am trecut deja pe acolo și am făcut pentru tine o listă de shopping cu cele mai relevante alegeri. Găsești toate tendințele la DEICHMANN la prețuri avantajoase pentru a-ți face plinul de stil pentru tot anul.

De la genți de umăr de zi la plicuri pentru seară, poșetele pe care nu trebuie să le pierzi din vedere:

Marsupiul din fâș – fiecare casă de modă prezintă în acest sezon varianta sa, de la foarte simplă la semilună cu paiete sau aplicații din cristale Swarovski. Nouă ne place varianta sport cu fermoar pe care o poți purta la absolut orice (și curăța în mașina de spălat).

Phone bag – ca și cum camera bag nu era suficient de mică, anul acesta geanta pentru telefon domină street style-ul international. Chiar dacă ești fana genților importante, această variantă se va dovedi extrem de comodă pentru ieșiri scurte sau vacanțe unde telefonul, cardul și rujul sunt tot ce ai nevoie pentru o zi reușită.

Maxi Shopper din pânză sau rafie – gențile în care intră literalmente toată viața ta s-au întors în sfârșit înapoi în tendințe. Alege un design elaborat sau poartă cu eșarfe în jurul mânerului pentru a-i schimba des aspectul.

Micro-coș – în contrast cu gențile citate mai sus, variantele micro pot fi purtate la gât sau în jurul încheieturii – ca o brățară – pentru a da un accent lejer și luminos ținutelor smart casual. Alege variante din piele ecologică sau tricotaj.

Geanta de umăr medie – compactă și încăpătoare, cel mai des întâlnită în nuanțe nude sau maro, este prietena oricărei ținute cu pantaloni cu talie înaltă, tocuri și topuri mulate. Alege un model cât mai clasic cu finisaje de calitate.

Geanta mică matlasată – realizată din material sau piele moale și înnobilată cu un lanț auriu, este cea mai dorită poșetă de seară. Se poate purta și ziua cu jeans și cămașă supradimensionată sau cu rochii vaporoase și ciocate.

Descoperă noua colecție de genți în magazinele DEICHMANN din toată țara și online pe deichmann.com