CityVisionMagazine

Revista City Vision Magazine și publicația NewsOne.ro devin parteneri media ai Conferinței AMVAC 2023, care se va desfășura pe 1 aprilie la Timișoara

Revista City Vision Magazine și publicația NewsOne.ro se alătură AMVAC  în anul 2023 ca parteneri media oficiali. Primul eveniment va avea loc pe 1 aprilie la Timișoara și este organizat de Asociația Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie (AMVAC).

AMVAC este o organizație profesională care a fost înființată în 2006 și care are drept scop reprezentarea intereselor medicilor veterinari liber profesioniști. Asociația organizează conferințe, seminarii și congrese pentru membrii săi și are ca obiectiv promovarea noilor tehnici terapeutice, facilitarea contactului cultural și științific între medicii veterinari români și cei din străinătate și contribuirea la dezvoltarea domeniului veterinar din România.

Prin intermediul acestui parteneriat, City Vision Magazine și NewsOne.ro vor ajuta la promovarea valorii și importanței medicilor veterinari și a rolului lor esențial 

Parteneriatul dintre City Vision Magazine și NewsOne.ro și AMVAC are ca scop promovarea acestui eveniment important în rândul profesioniștilor din domeniul veterinar și al publicului larg. Cele două publicații vor acoperi evenimentul și vor furniza informații detaliate despre prezentările și discuțiile care vor avea loc la congres.

AMVAC a fost creată pentru a ajuta medicii veterinari din România să devină din ce în ce mai buni practicieni, oferindu-le acces la informații și resurse care să le permită să ofere cele mai bune servicii posibile animalelor de companie și proprietarilor acestora. Este important să subliniem că medicul veterinar are un rol vital în viața animalelor de companie și, prin urmare, în viața multor oameni.

Conferința AMVAC 2023, care se va desfășura la Timișoara pe 1 aprilie, reprezintă un eveniment important pentru comunitatea medicilor veterinari din România. Este un moment de întâlnire, schimb de idei și experiențe între profesioniștii din domeniu, care își doresc să îmbunătățească continuu practica lor și să ofere cele mai bune soluții pentru animalele de companie.

Revista City Vision Magazine și publicația NewsOne.ro sunt mândre să fie parteneri media ai acestui eveniment și să sprijine AMVAC în promovarea valorilor și a obiectivelor asociației. Ambele publicații au o prezență puternică pe piața media din România și sunt recunoscute pentru profesionalismul și calitatea informațiilor pe care le oferă cititorilor lor.