CityVisionMagazine

Ziua Națională a României, sărbătorită printr-un spectacol cu 100 de drone, în premieră în Alba Iulia

Alba Iulia a avut parte de un show senzațional de drone luminoase. 100 de drone s-au văzut pe cer, într-un zbor coordonat pe muzică de ambiantă . A fost spectacol pe cerul din Alba Iulia, un spectacol care a adunat câteva mii de spectatori. 

În Alba Iulia, în seara de 1 Decembrie 2021, 100 de drone au luminat cerul și au făcut un adevărat spectacol de lumini, spre încântarea oamenilor. Baletul aerian a durat 10 minute, iar dronele s-au ridicat pe o distanță de până la 120 de metri. 

Dronele au zburat deasupra Parcului Unirii și au afișat diferite imagini, mesaje și forme specifice tradiției românești: harta țării, tricolorul, o inimă în culorile drapelului, personaje inspirate din portul tradițional românesc sau o coroană ce amintește de perioada când România era o monarhie.

Spectacol de lumini cu drone în Alba Iulia. Per cer s-a văzut numele țării noastre.

La un moment dat, pe cer s-a văzut și numele țării noastre, ”România”, în culorile drapelului. Întregul spectacol a fost imortalizat pe rețelele de socializare.

Proiectul este unul unic și în premieră realizat în România, fiind primul spectacol de lumini cu 100 de drone.

Creația și conceptul proiectului aparține celor de la Evsky Show, iar implementarea și coordonarea proiectului a fost realizată de Manifesto Agency.

În România este singurul proiect de acest gen și de fiecare dată echipa aduce inovație în industria entertainmentului.

Cei interesați de un astfel spectacol, pot contacta Manifesto Agency.