CityVisionMagazine

Ștefan Obreja a fost premiat în cadrul galei ,,I Success Awards” – Romanian Edition pentru „Cel mai Activ Jucător de pe Piața Stomatologică din România și Pentru Dublarea Cifrei de Afaceri 3 Ani la Rând”

Ștefan Obreja, CEO Life Dental Spa a primit distincția pentru “Cel mai activ jucător de pe piața stomatologică din România și pentru dublarea cifrei de afaceri 3 ani la rând” în cadrul celui mai mare eveniment de networking din lume, care a reluat seria galelor ce au cucerit mapamondul!

I Success Awards a organizat, pe 5 aprilie 2022, primul eveniment al anului, care a fost dedicat, de această dată, succesului din antreprenoriatul românesc, iar Șetfan Obreja s-a remarcat datorită reușitelor sale spectaculoase.

Gala a avut loc, la fel ca în luna decembrie a lui 2021, în cea mai spectaculoasă sală de ceremonii din București, Le Château, acolo unde şi-au dat întâlnire oameni cu poveşti fabuloase, clădite prin muncă, investiţii, contribuţie, planuri strategice şi, mai presus de toate, dorinţă de reuşită!

33 DE PREMII, PENTRU 33 DE OAMENI DE SUCCES

Timp de trei ore, la ,,Castelul din inima Capitalei”, cei mai de succes antreprenori și-au împărtășit și celebrat reușitele, în cadrul unei gale spectaculoase. I Success a adus, în același loc, zeci de oameni care revoluționează cele mai căutate domenii ale momentului: construcții, beauty, crypto, medicină, social media, mass media, wellness, muzică și modă, ca să demonstreze câte forme poate îmbrăca succesul și să arate, o dată în plus, că este cea mai promițătoare rețea de networking și business.

În cadrul evenimentului, Ștefan Obreja a fost distins cu premiul pentru „Cel mai Activ Jucător de pe Piața Stomatologică din România și Pentru Dublarea Cifrei de Afaceri 3 Ani la Rând” – Clinica Life Dental Spa

Vin acum cu o întrebare: De câte ori nu s-a întâmplat să amânaţi o vizită la dentist de teama durerii? Un antreprenor cu viziune ia această frică de pe umerii pacienţilor. Ştefan Obreja ajută românii să zâmbească fără complexe datorită LIFE DENTAL SPA, un lanţ de clinici stomatologice, unde specialiştii în dantură perfectă lucrează cu ultratehnologia viitorului: laserul dentar, pentru tratamente minim invazive care elimină cauzele, nu doar simptomele! Pentru că investiţia în oameni şi în echipamente îşi spune mereu cuvântul,  clinicile Life Dental Spa, care funcţionează şi în regim de franciză, au devenit afacerea la cheie cu cea mai mare marjă de profit din România! Ştefan Obreja, omul care schimbă experiența de pe scaunul de la dentist, a fost distins cu  premiul pentru CEL MAI ACTIV JUCĂTOR DE PE PIAŢA STOMATOLOGICĂ DIN ROMÂNIA ŞI PENTRU DUBLAREA CIFREI DE AFACERI 3 ANI LA RÂND!

Informații contact:

Telefon: 0318.282.274 

Email: office@lifedentalspa.ro

Site: https://www.lifedentalspa.ro/ 

Clinica Life Dental Spa este prezentă în 7 orașe din România: București, Cluj, Iași, Sibiu, Brașov, Oradea, Arad. În curând în Pitești, Timișoara și Ploiești!