CityVisionMagazine

EXLUSIVITATE. Anamaria Prodan Reghecampf lansează cartea “Da, sunt cea mai buna! O viața plină de fotbal și performanță orișiunde”. Când are loc evenimentul special

Anamaria Prodan Reghecampf este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute femei atât la nivel național, cât și internațional. Cu un nume titrat de zeci de ori pe reviste și site-uri, care îi elogiază performanțele în fotbal și în business, impresara, care a reușit să-și construiască un imperiu prin muncă și forță, își lansează cartea “Da, sunt cea mai buna! O viața plină de fotbal și performanța orișiunde”.

Cartea imprimă în paginile sale cele mai importante evenimente din viața sa, toate reușitele, dar și lecțiile pe care orice femeie puternică trebuie să le știe!

Anamaria Prodan Reghecampf își lasă amprenta asupra a tot ce înseamnă muncă, dedicare și succes, pentru că ea este dovada vie a faptului că există oameni care “s-au născut să fie învingători”, așa cum ea este!

Evenimentul va avea loc la Diverta Mall Băneasa sâmbătă, pe data de 23 Octombrie 2021, la ora 18:00.

Va fi o zi importantă pentru Anamaria Prodan Reghecampf și va avea o dublă însemnătate emoțională, întrucât se va lansa oficial și cartea vieții mamei ei IONELA PRODAN, “Cântecul vieții mele“.

Anamaria Prodan Reghecampf și-a dorit ca aceasta dublă lansare să fie un moment grandios și
măreț în amintirea mamei sale, care a fost un monument de iubire, respect și profesionalism.

Restaurantul preferat al vedetei, “It Cucina”, din parcul Herăstrău, organizează o masa oficială pentru familia acesteia.