CityVisionMagazine

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, între adevăr și premeditare

Au ieșit la suprafață informații greu de trecut cu vedere, care arată că Laurențiu Reghecampf și-ar fi premeditat divorțul, el având o relație încă din 2017 cu actuala sa amantă.

Timp în care Anamaria Prodan s-a ocupat să-și crească familia și să aibă grijă ca soțului ei să nu îi lipsească nimic. În paralel, Laurențiu Reghecampf își strângea în brațe amanta, iar impresara își strângea în brațe copiii.

Strictsecret.ro  a arătat pas cu pas, într-un articol foarte bine documentat cum s-a destrămat relația Prodan-Reghecampf din cauza infidelității soțului, dar și ce a pus la cale antrenorul.

„Aceasta ancheta are mai multe paliere, si e bine asa. Avand in vedere preconizatul divort, o mare discutie se va purta in jurul probitatii morale a fostilor soti. Din acest punct de vedere, cel putin pentru Reghecampf, voi prezenta dovada irefutabila ca si-a premeditat iesirea din „familia Prodan Reghecampf”, punandu-si fiul din prima casatorie, pe Luca Reghecampf, sa se asocieze cu amanta sa, prostituata din Dubai Corina Caciuc”, scrie
Liviu Alexa , în articolul din site-ul citat mai sus.

Anamaria Prodan a mai trecut printr-un divorț, dar despre care n-a auzit nimeni pe pământ!

Anamaria Prodan Reghecampf a mai trecut printr-un divorț, chiar în perioada în care a decis formeze o relație cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a avut o căsnicie cu Tiberiu Dumitrescu alături de care are două fete Sarah Dumitrescu și Rebecca Dumitrescu.

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă delicată din viața sa. Impresara se află în pragul separării de Laurențiu Reghecampf, care a anunțat public că a depus actele de divorț.

Chiar cu mult înainte de declarații oficiale, presa vuia că cei doi trec prin momente tensionate și că relația lor de 13 ani este un butoi cu pulbere.

În jurul divorțului antrenorului de impresara s-a format un adevărat scandal, la mijloc fiind și amanta acestuia, despre care se zvonește că este însărcinată. Zeci de articole circulă despre impresară și antrenor, despre avere și mult scandal la mijloc, însă nu a fost mereu așa pentru Anamaria Prodan, care a mai trecut printr-un divorț.

Iată că impresara a trecut și printr-un divorț discret, cel de tatăl celor două fete ale sale, alături de care are o relație specială de prietenie, în prezent.

La lansarea oficială a cărții sale în două volume “Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde” și “Da, sunt cea mai bună! O viață de film de cum am deschis ochii”, Anamaria Prodan a vorbit și despre primul divorț prin care a trecut. Cum explică impresara diferența dintre cele două momente care îi marchează viața.

“Și nu a știut nimeni pe Pământ și n-au apărut amante și n-au apărut copii și n-a apărut niciun fel de mizerie. Asta ține de educație foarte tare și eu am demonstrat până astăzi că într-adevăr educația pe care mi-au dat-o părinții mei este atât de solidă și caracterul atât de frumos încât sunt și astăzi exemplu pentru toată lumea”, spune Anamaria Prodan Reghecampf despre relația pe care a avut-o cu Tiberiu Dumitrescu.