CityVisionMagazine

Diana Bianca: “Trebuie trezit egregorul national”

Am stat de vorba cu Diana Bianca despre aceasta perioada a economiei, fiind una dintre cele mai de succes femei de afaceri din domeniul beauty.

Privind economia acestei tari, Diana ne-a marturisit urmatoarele: “Va trebui o resetare foarte bine gandita. Eu, personal, cred ca avem in primul rand nevoie de conducatori care sa isi iubeasca tara. Autentic, cu adevarat, din suflet. Nu zic ca cei de acum sunt sau nu asa, nu stiu.

Stiu doar ca numai cand iubesti profund ceva, faci tot ceea ce trebuie pentru a fi bine. Nu din obligatie, nu pentru ca esti intr-o functie si trebuie sa faci ceva.

In primul rand, conducatori care sa isi iubeasca tara, deci, care sa faca TOTUL pentru ea si, implicit, pentru noi.

Va fi greu, foarte greu. Eu as opri total exporturile de alimente, pe termen lung. As sustine in orice modalitate posibila productia romaneasca si as pune pe primul plan agricultura. Suntem o tara care se poate sustine singura fara probleme- cu conditia sa punem cu totii umarul si sa nu ne vindem, cu buna-stiinta, resursele.

Vor urma vremuri in care vom fi pe cont propriu, ca tara. Nu sunt politician, nu stiu care sunt demersurile legale, dar as nationaliza toate resursele. Cam toate sunt acum concesionate catre companii straine. Concret, de bogatiile tarii noastre se bucura strainii, iar noi suferim. Or, resursele tarii ar trebui sa fie ale noastre, ale ROMANILOR!

Sunt vremuri grele. Ne trebuie conducatori care sa se bata oricat si in orice modalitati, pentru Romania. Sa ne redea tot  ceea ce ni s-a luat pe nedrept!

Trebuie trezit egregorul national. Sa ne aparam intre noi, sa ne sustinem, sa facem din Romania o tara cum ar trebui sa fie! O tara bogata, cu oameni saraci, asta suntem acum, in mare parte, iar asta se va accentua.

Trebuie o schimbare masiva in toate structurile. Sa redam Romania romanilor. Poate ca suna utipic, dar crede-ma ca e singura cale. Sa ne trezim la nivel individual si colectiv. E vremea.”

Diana este una dintre cele mai de success femei de afaceri din domeniul beauty, iar din acest motiv am fost curiosi sa stim cum a afectat-o pe ea aceasta criza, fiind managerul mai multor businessuri de succes: “Sincer, m-a afectat foarte tare, din punct de vedere economic, situatia aceasta.

Practic, am toate afacerile oprite cam de 6 saptamani. Este extrem de greu. Aveam investitii in curs, plati pe care nu prea am cum sa le aman…

Dar cumva voi trece si prin asta. Cred ca am in mine tot ceea ce imi trebuie pentru a reconstrui totul. Si asta trebuie sa facem cu totii.”