CityVisionMagazine

Ce cadou a primit Anamaria Prodan Reghecampf? Impresara face furori cu o “bijuterie” de 300.000 de euro

Laurențiu Reghecampf i-a făcut un cadou de 300.000 de euro soției sale. Iubirea antrenorului nu are limite și cadoul este și el pe măsura frumoasei impresare. După noul contract cu Al Ahli, tehnicianul a simțit nevoia să-i facă o bucurie și soției. Ea a fost surprinsă prin trafic, la bordul bolidului de lux.

„Declarație de dragoste” pe patru roți! Asta i-a oferit unul dintre cei mai buni tehnicieni români, Laurențiu Reghecampf, soției sale. Anamaria Prodan Reghecampf a fost surprinsă pe străzile din București într-un Bentley Bentayga. „Bijuteria” costă peste 300.000 de euro și completează acum colecția familiei Reghe-Prodan.

Impresara a întors toate capetele cu noua achiziție. Ea s-a plimbat, alături de Laurențiu Reghecampf Jr., toată ziua, prin întreg orașul. Se pare că „soarele” ei o iubește nespus de mult și nu se uită niciodată la bani când vine vorba de fericirea ei.

Impresara nu s-a ferit niciodată să-și exprime sentimentele pentru Laurențiu. Ba mai mult, în cartea ei menționează, chiar de la început, că acesta este „soarele vieții ei”.

„Această carte este dedicată mamei mele, inegalabila Ionela Prodan, tatălui său eroului meu, Tănase Traian, care de acolo, de sus, știu că lăcrimează de fericire și mândrie. Și copiilor mei, în frunte cu unicul și inegalabilul Laurențiu Reghecampf, soțul meu și soarele vieții mele. Vă iubesc fără ”mărginele”, sunteți îngerii vieții mele”, a scris Anamaria în cartea „Da, sunt cea mai bună”.

Sursa articol: playsport.ro