CityVisionMagazine

Vitamine pentru un ten mai sănătos

Poluarea, stresul, oboseala, lumina albastră, razele UV – toate își pun amprenta asupra tenului nostru, făcându-l vulnerabil în fața primelor semne ale îmbătrânirii. Pentru a lupta împotriva lor, au apărut pe piață o sumedenie de produse cosmetice menite să ofere o barieră de protecție naturală a tenului. De curând am descoperit brandul dezvoltat în Rusia, LIBREDERM.

În fiecare zi, experții laboratoarelor LIBREDERM dezvoltă și creează noi produse potrivite pentru orice tip de ten. Ce produse mi-au atras atenția pentru a-mi îmbunătăți rutina?

Crema cu Acid Hialuronic LIBREDERM

Știai că o cremă de zi trebuie să aibă un factor SPF de cel puțin 15? Aceasta este cea mai importantă etapă de îngrijire, deoarece razele UV distrug colagenul și elastina din piele. Așadar, pielea ta trebuie să fie întotdeauna hidratată și sănătoasă.

Nu uita să folosești înainte de a merge la culcare si o cremă de noapte. Tot la LIBREDERM am descoperit crema de noapte AEVIT, care a fost creată special pentru îngrijirea nocturnă a pielii feței, gâtului și decolteului. Combinația dintre vitaminele A și E oferă un efect antioxidant puternic, accelerează procesele de regenerare din timpul nopții. Amestecul de componente din plante hrănește intens, catifelează și contribuie la reînnoirea și restaurarea activă a celulelor pielii.

Vitaminele A și E îmbunătățesc efectul antioxidant și încarcă pielea cu energie! În plus, acestea sunt numite vitamine feminine deoarece părul, pielea și unghiile devin frumoase și sănătoase.

Gama AEVIT de la LIBREDERM are la bază tocmai aceste două vitamine esențiale. Din gamă fac parte și:

Produsele sunt disponibile în magazinele Bebe Tei si farmaciile Tei, pe site-urile emag.ro și www.cartal.ro și sunt create pentru toate vârstele, problemele și tipurile de ten.