CityVisionMagazine

Un ten hidratat și sănătos în trei pași!

După vârsta de 30 de ani, pielea devine mai ternă, mai deshidratată ca urmare a unor factori externi cum ar fi poluarea, dieta nesănătoasă ori soluțiile aspre de îngrijire, fiind afectată funcția care face ca pielea să exfolieze stratul exterior al celulelor moarte. Acest lucru înseamnă că un strat de celule moarte este lăsat pe piele, care poate duce la o piele lipsită de vitalitate.

Uneori pielea deshidratată are o reținere inadecvată a hidratării. Când aceasta simte că pierde hidratarea, produce mai mult ulei pentru a crea un echilibru, încercând să obțină o barieră care să împiedice pierderea apei. Astfel pielea devine mai sensibilă la orice factor – chiar și la produsele pe care înainte le preferam, ducând la apariția liniilor fine și ridurilor de expresie.  Nu este o imagine tocmai plăcută de multe dintre noi, femeile.

Însă există o soluție în industria cosmetică!

Prin angajamentul de a oferi o viață mai bună pentru pielea sensibilă, laboratoarele La Roche-Posay au dezvoltat gama Hyalu B5, o inovație dermatologică antirid care repară și redă volumul pielii sensibile.

Hyalu B5 Serum repară tenul în doar o oră, redându-i elasticitatea și suplețea. Formula unică îmbogățită cu două tipuri de molecule de acid hialuronic, vitamina B5 și madecassoside redefinește volumul pielii și favorizează capacitatea de regenerare, asigurând eficacitate sporită și toleranță ridicată.

Moleculele de acid hialuronic cu densitate mare creează o barieră invizibilă pe piele pentru a reține nivelul optim de hidratare al tenului. În același timp, ajută la reumplerea liniilor fine și a ridurilor, in timp ce moleculele cu densitate mică pătrund în profunzimea pielii, având un efect de reumplere din interior, stimulând totodată regenerarea celulară.

VITAMINA B5 este un ingredient esențial care susține refacerea naturală a barierei cutanate. Și MADECASSOSIDE este o moleculă cu acțiune multiplă cunoscută pentru efectele sale de regenerare și calmare.

Produsele folosite în rutina noastră de frumusețe trebuie alese cu atenție, deoarece pielea este singura în fața căreia nu putem minți. Pe lângă proprietățile amintite mai sus, gama Hyalu B5 conține și apă termală La Roche Posay care este încărcată cu elemente naturale și nutrienți esențiali ce ajută la repararea barierei cutanate și la menținerea echilibrului microbiomului. După utilizare, tenul își recapătă elasticitatea și suplețea. Tenul are un aspect împrospătat și luminos, iar aspectul ridurilor este redus.

Caracteristici:

Mod de aplicare:

Folosiți dimineața și seara pe față, gât și decolteu. Pentru toate tipurile de piele. Nivel de nichel controlat. Testat dermatologic pe pielea sensibilă.

Mă bucur că am avut șansa de a fi selectată în campania BuzzStore pentru a testa acest produs care hidratează, reduce aspectul ridurilor și oferă doza de elasticitate de care are nevoie pielea noastră.