CityVisionMagazine

Timp pentru tine de Sărbători, la Atelierul de Slăbit!

 

La aniversarea primului an de activitate, clinica de estetică medicală și remodelare corporală cu tehnologie de ultimă generație Atelierul de Slăbit lansează promoții de Sărbători. Pachetele “Winter Magical Rejuvenation”, “Winter Ski”, “Winter Swimming”, “Winter Traditional Food” și “Winter Party” aduc împreună cele mai populare proceduri ale clinicii de remodelare la prețuri fără precedent!

Top servicii Atelierul de Slăbit împachetate în cadouri gata de oferit de Sărbători pentru doamnele și domnișoarele dragi sau de oferit chiar vouă însevă ca un răsfăț personal:

“La ceas de bilanț, în prag de Sărbători, suntem alături de clientele noastre în a-și redescoperi feminitatea și a-și pune în valoare mai bine frumusețea! În anul ce a trecut ne-am lăsat ghidați de credința că ritmul alert al vieții cotidiene poate face ca femeile să-și piardă feminitatea în vâltoarea responsbailităților zilnice și că, în astfel de momente au nevoie de timp pentru ele, de momentul acela de respiro în care pot pune în paranteză rolul de mamă, soție, femeie de afaceri și pot să se concentreze la a fi… pur și simplu, femeie. Și acest pariu cu care am pornit la drum s-a dovedit câștigător! Am intuit bine nevoia femeilor de a-și aloca timp pentru un moment de răsfăț personal! Aș putea spune, fără teama de exagereare că noi, la Atelierul de Slăbit lucrăm cu aparatură performantă pentru a îndepărta centimetrii nedoriți și pentru a îmbunătăți aspectul exterior al clientelor noastre, dar lucrăm în același timp, în mod subtil, și cu psihicul lor. Din momentul în care ele pășesc pe ușă le invităm să se lase purtate de starea de bine pe care le-o dă conștientizarea faptului că își acordă timp lor, pentru a se simți din nou frumoase și atrăgătoare.” a declarat Carmen Todică (owner, Atelierul de Slăbit).

Promoțiile de Sărbători

În cazul pachetului “Winter Magical Rejuvenation” oferta specială propusă de Atelierul de Slăbit este achiziționarea a trei ședinte de Terapie Vampir la preț de două, adică la prețul total de 460 euro.

Iar pentru cele cinci servicii incluse în pachetul “Winter Ski”: o ședință de criolipoliză Cooltech la -8° C, două ședințe de radiofrecvență pentru corp pe zonă extinsă și două ședințe de drenaj limfatic costul inițial de 330 euro este redus la suma de 250 euro.

Pentru doamnele și domnișoarele care și-au propus ca anul 2018 să le scape de problema programărilor la cosmetică pentru epilarea cu ceară, Atelierul de Slăbit a pregătit oferta specială “Winter Swimming” pentru o ședință de epilare cu laser Full Body cu prețul de 290 euro, redus cu 100 euro față de valoarea sa de 390 euro.

În plus, pentru că vacanța de iarnă înseamnă mese copioase și răsfăț culinar la tot pasul, pachetul “Winter Traditional Food” include 6 ședințe la un preț promoțional de 450 euro, în loc de prețul de listă de 600 euro. Este vorba despre două ședințe de VelaShape, două ședințe de criolipoliză Cooltech la -8° C și două ședințe de drenaj limfatic cu o reducere cumulată de 25%.

Iar pentru a întâmpina Noul An cu un chip vizibil întinerit, Atelierul de Slăbit a pregătit pachetul “Winter Party” ce include patru ședințe de Lifting Facial Instant efectuate simultan cu patru ședințe de drenaj limfatic, la prețul de 240 euro, adică, practic, cu o reducere totală de 20%.

Pentru că știm cât de importantă este proximitatea pentru clienții noștri, tot la capitolul surprize de An Nou, anunțăm lansarea noii locații, în zona Aviatorilor. Este vorba despre Clinica din Str. Av. Jean Textier nr. 3, Sector 1, București pe care o vom lansa la începutul lui 2018. Între timp vă așteptăm la Clinica din Bd. Gheorghe Șincai nr.16 pentru a profita de promoțiile de Sărbători!