CityVisionMagazine

Terapia RESET, programul care-ți pregătește sistemul imunitar să treacă peste pandemia de coronavirus

Teama cea mai mare în această perioadă este generată de pandemia de coronavirus. De un an de zile suntem cu ochii și cu urechile pe normele de protecție, pe sfaturile despre cum și ce să facem ca să ne ferim din calea temutului virus. De asemenea, google-ul a fost cercetat în toate cotloanele în căutarea rețetelor pentru imunitate.

„Sigur, așa cum ai citit și auzit peste tot, spălatul pe mâini și consumul produselor care își aduc plus de vitamine și minerale, sunt primele măsuri pe care trebuie să le iei în lupta împotriva tuturor inamicilor sistemului imunitar. Pe de altă parte, dacă lăsăm panica la locul ei, știm că acestea sunt reguli de igienă pe care le-am „moștenit” cumva din moși strămoși și mai știm că acestea sunt must-uri învățate în cei 7 ani de acasă.”, explică Dan Bujor, terapeut.

În această perioadă în care potențialul de contactare a unei gripe sau răceli severe este destul de ridicat, organismul are nevoie de cât mai multă susținere pentru a face față virusilor. Dar de unde ar trebui să vină această susținere. Specialistul nostru spune că din noi și vine cu o recomandare specifică. „O metodă complexă care ajută atât la fortifierea sistemului imunitar, cât și la îmbunătățirea mobilității, corecția posturii sau atenuarea durerilor articulare, de oase sau musculare, o terapie care este, așadar, perfect indicată în această perioadă din punct de vedere imunitar este RESET. Vorbim despre o combinație eficientă între mai multe tehnici de masaj. Amintim aici masajul thailandez, osteopatie, masaj suedez sau chiroterapie”, explică specialistul, în continuare.

Terapia RESET te ajută să lupți împotriva temutului coronavirus

Reduce stresul.
Îmbunătățește imunitatea.
Îmbunătățește metabolismul.
Scade tensiunea arterială.
Crește calitatea somnului.

În plus, pe lângă beneficiile evident la nivel de imunitate și creșterea ei, Terapia RESET vine cu beneficii și din punctul de vedere al siluetei. Aici putem aminti că elimină apa în exces din organism prin drenaj limfatic, aduce o scădere vizibilă în centrimetri în zonele problematice (abdomen, coapse, interiorul genunchilor etc.), reduce și/sau elimină celulita, reduce vergeturile, hidratează profund pielea, îmbunătățește metabolismul, reface elasticitatea pielii și tonifiază musculatura.