CityVisionMagazine

Recomandare pentru un ten perfect: tratamentul Hydrafacial

Se apropie Sărbătorile, aşa că, pe lângă goana după cadouri, doamnele şi domnişoarele vor să îşi trateze micile imperfecţiuni ale tenului. Aţi auzit de HydraFacial?
Este singurul tratament facial care reunește acțiunea terapiilor de energizare și relaxare de tip SPA cu o tehnologie medicală avansată, ceea ce va contribui la rezultate instante, ce se mențin apoi pe o durată lungă de timp. Tehnologia de ultimă generație a fost dezvoltată de către Edge Systems și folosește tehnologia Vortex în patru pași: curățare, exfoliere, hidratare și regenerare simultane. HydraFacial este un tratament non-invaziv, non-chirurgical, cu rezultate imediate, ce contribuie la îmbunătățirea texturii pielii, la atenuarea ridurilor, a liniilor fine, a imperfecțiunilor și la eliminarea impurităților.

Tehnologia țintește și probleme precum deshidratarea sau excesul de sebum, fiind recomandată tuturor tipurilor de ten. Cu studii clinice care au demonstrat că este o soluție excelentă pentru rejuvenarea facială, cu efecte în refacerea țesutului, a depozitelor de colagen și amplificarea volumului feței, HydraFacial este un tratament complet, foarte eficient pentru probleme multiple ale tenului.
Tratamentul face parte din portofoliul „Atelierului de Slăbit”, care are un istoric bogat, de peste 12 ani în industrie.
Majoritatea pacienţilor ajung la “Atelierul de Slăbit” cu speranţa unei schimbări, însă primesc mai mult decât atât: primesc terapii de ultimă generaţie, specialişti interesaţi de sănătatea lor, informaţii şi sfaturi în ceea ce priveşte o alimentaţie sănătoasă, şi nu în ultimul rând, PRIETENIE. Aşa că vă invităm să îi treceţi pragul!
Mai multe informatii: https://atelieruldeslabit.ro