CityVisionMagazine

Protecţie solară naturală creată de Naïf

În fiecare an, aproximativ 14.000 de tone de protecţie solară ajung în oceanele noastre. 85% din această cantitate de protecţie solară conţine microplastice (Plastic Soup Foundation, 2021), iar oceanul nostru nu este mulţumit în legătură cu asta. De aceea, Naïf a decis să facă ceva în acest sens. Nu putem împiedica faptul că unele resturi de protecţie solară rămân în ocean. Dar putem schimba ceea ce lăsăm în urmă. Protecţia solară naturală de la Naïf este realizată cu un filtru UV natural, fără ingrediente dăunătoare pentru ocean. Este o protecţie solară naturală chiar atât de diferită? Nu, este uşor de aplicat şi nu lasă în urmă un strat alb, datorită uleiurilor naturale pe care le conține. Plajă fără griji, păzea că sosim!

“Produsele Naïf sunt formulate cu un filtru UV natural”

Protejează-ţi pielea şi ai grijă de ocean. „Produse prietenoase cu oceanul” se referă la ambalaje şi ingrediente care nu au niciun impact asupra oceanului. De aceea, protecţia solară de la Naïf conţine filtre UV minerale precum oxidul de zinc (non-nano) şi nu filtre chimice. În timp ce un filtru chimic este absorbit de piele, un filtru mineral rămâne deasupra pielii. Acest strat acţionează ca o oglindă şi reflectă soarele, prevenind în același timp iritarea pielii. Eşti protejat imediat de o protecţie solară cu filtru UV mineral, nu este nevoie să aştepţi să se absoarbă în piele. Protecţia solară de la Naïf este potrivită pentru întreaga familie, chiar şi pentru pielea foarte sensibilă a bebeluşilor si copiilor şi este întru totul prietenoasă cu oceanul.

Încă ceva…

Nu numai că nu avem păreri de rău referitor la ceea se află în interiorul tubului, dar şi tuburile în sine şi ambalajele sunt cât se poate de naturale. Toate tuburile de la Naïf sunt fabricate din plastic biodegradabil obţinut în principal din trestia de zahăr. Acestea provin din deşeuri reziduale de pe  plantaţiile de trestie de zahăr din Brazilia. Cu un tub din trestie de zahăr eviți utilizarea a 64 de grame de plastic comparativ cu un tub din plastic.

Produsele Naïf pentru protecţie solară naturală

Cremă de protecţie solară naturală pentru faţă SPF30(50 ml)

Cu filtre UV naturale, minerale pe bază de oxid de zinc (non-nano), protecţia solară este potrivită pentru faţă, chiar şi pentru pielea  foarte  sensibilă. Crema este uşor de aplicat graţie uleiurilor naturale pe care le  conține şi nu lasă în urmă un strat alb.

Cremă de protecţie solară naturală pentru corp SPF30(100 ml)

O cremă hrănitoare care îţi protejează corpul împotriva radiaţiilor UVA şi UVB. Este rezistentă la apă, uşor de aplicat graţie uleiurilor naturale pe care le conține şi nu lasă în urmă un strat alb. Pentru o protecţie optimă, aplică cel puţin o dată la două ore.

Gel natural de răcorire după plajă (100 ml)

Oferă-i pielii tale ceva mai multă dragoste după o zi însorită cu acest gel răcoritor după plajă, potrivit pentru tine şi copiii tăi. Ingrediente precum aloe vera şi glicerina pe bază de plante calmează şi răcoresc pielea după ce a fost expusă la razele UV.

Cremă de protecţie solară naturală pentru bebeluşi şi copii SPF30 (100 ml) şi SPF50 (100 ml)

Poţi aplica această formulă 100% naturală chiar şi pe cea mai sensibilă  piele a bebeluşului. O aplicare în strat subţire a acestei creme hrănitoare de protecţie solară este suficientă pentru a proteja împotriva radiaţiilor UV. Crema este rezistentă la apă, uşor de aplicat graţie uleiurilor naturale pe care le conține şi nu lasă în urmă un strat alb.