CityVisionMagazine

PRIMUL BEAUTY BAR DIN ROMANIA A CELEBRAT 3 ANI DE EXISTENTA

Marti, 12 martie, jurnalisti, vedete si bloggeri din Romania au sarbatorit impreuna cea de-a treia aniversare a primului Beauty Bar din capitala, deschis in incinta Promenada Mall din nordul Bucurestiului.

The Bar-Beauty Salon a organizat o petrecere aniversara tematica, iar invitatii au afisat tinute originale, de primavara. Specialistii salonului au oferit servicii express de infrumusetare, la cele mai inalte standarde de calitate.

Mai mult, clientii fideli s-au bucurat de o reducere de 20% la toate serviciile si toti participantii au avut ocazia sa deguste din candy bar-ul delicios, sa savureze un cocktail colorat sau un pahar de prosecco alaturi de vedetele favorite. In plus, cantareata Diana Matei a destins atmosfera cu un set de cover-uri binecunoscute, cantate live, acompaniata de saxofon.

Printre participantii la eveniment s-au numarat: Andreea Ibacka, Roxana Ciuhulescu, Irina Mohora, Andreea Perju, Diana Bart, Diana Matei, Cristina Dorobantu si alte vedete din televiziune.

Salonul de infrumusetare The Bar este situat in Promenada Mall Bucuresti, la nivel -1 si ofera servicii de ingrijire personala la cele mai inalte standarde de calitate: Coafor, Frizerie, Manichiura si Pedichiura alaturi de tratamentele inovatoare No+Vello, brandul Nr. 1 in Lume in Epilare Definitiva si tratamente faciale.

Produsele folosite de catre specialisti sunt profesionale, din gamele de lux ale marilor producatori, iar personalul are o vasta experienta in domeniu.

Cei 25 angajati din componenta echipei The Bar- Beauty Salon lucreaza atat pe baza de programari, cat si in sistem “drop-in”, clientii putand beneficia pe loc de serviciile de care au nevoie.

In plus, beauty bar-ul este o locatie ideala pentru organizarea de evenimente si petreceri private sau corporate.

Clientii isi stabilesc intalniri de business sau cu prietenii in cadrul The Bar, locul ideal sa imbini utilul cu placutul. Savurezi o cafea aromata sau un pahar de prosecco, in timp ce specialistii The Bar iti asigura clipe de rasfat suprem.

Fotografii de la eveniment sunt disponibile pe pagina de Facebook The Bar-Beauty Salon , iar programarile se efectueaza telefonic, la numarul 0748 099 990 si pe e-mail:  promenada@nomasvello.ro.

Frumusetea conteaza!