CityVisionMagazine

Pentru un look perfect și natural, acum ai LONDA PERFECT NUDE

Frumusețea unei femei constă în naturalețe și în felul în care și-o poartă. Frumusețea naturală este cel mai bun atuu al tău. #Nudelook este îmbunătățire subtilă a culorii naturale a părului tău. Ne jucăm cu vorbele, dar și cu culorile, iar la final revenim mereu la natural.

Și totuși…Vrei să fii remarcată și să îți sporești atractivitatea, fără însă să ai o culoare prea evidentă și un aspect nenatural? Te-ai plictisit de culorile clasice cu aspect natural care ți-au fost propuse de atâtea și atâtea ori?

Ei bine, de acum ai la dispoziție noul serviciu de colorare LONDDA PROFESSIONAL PERFECT NUDE! Acest nou serviciu de colorare este interpretarea Londa Professional a trendului Nudelook și a fost creat pentru a-ți îmbunătăți aspectul, oferind în același timp un aspect perfect natural. Colorat, dar atât de natural!

De ce să alegi LONDA PERFECT NUDE?

Noua gamă se remarcă prin felul în care se joacă cu caracteristicile și subtonurile unice ale fiecărei persoane, pentru a crea o culoare personalizată, autentică, care imită culoarea naturală a părului. De la cea mai închisă nuanță de brunet, la cel mai deschis tip de blond, Londa Professional își propune prin noul trend să atingă echilibrul perfect între tonurile reci și calde, pentru a crea acest subtil, fără efort și elegant aspect #Nudelook. Un aspect natural perfect, cu tonuri blânde, prietenoase și strălucitoare:

Sweet Nude – un aspect natural atrăgător pornind de la nuanțe de blond cappuccino mediu spre blond deschis. Fața este iluminată de diferitele tonuri de blond și nuanțe care fac ca părul tău să pară mai uniform, fără efort. Rezultatul: o culoare blond închis natural și elegant.

Soft Nude – un aspect cu o nuanță de bej nisipos natural, cu „atingeri” cremoase. Este o plăcere să amesteci bejul nisipos cu blondul natural evidențiat în partea superioară a capului.

GLOWING NUDE – Acest aspect ce rezultă dintr-un mix de diferite nuanțe nude – migdale prăjite și nuanțe de cappuccino – într-o combinație subtilă de tonuri calde și reci de maro deschis.

PERFECT NUDE pentru Perfect Skin

O particularitate a acestui trend #Nudelook este aceea că se potrivește oricărui tip de piele: nici cald, nici rece. Pentru un plus de naturalețe și strălucire, asortează rujul cu nuanța părului și cu tenul!

Alege PERFECT NUDE pentru un aspect mai natural, mai atractiv!