CityVisionMagazine

Păstrează-ți amintirile intacte

Mă leagă amintiri plăcute de fiecare rochie, fiecare fustă, fiecare bluză… și îmi doresc să le păstrez la fel de frumoase ca în prima zi. Mai ales că port ținute colorate și romantice. Iar Perwoll mi-a venit în ajutor, păstrându-mi amintirile intacte.

Și tu ești în aceeași situație? Tocmai ți-ai cumpărat câteva piese vestimentare de care ești îndrăgostită? Cel mai probabil deja te îngrijorezi cu privire la durata de viață a culorilor și forma țesăturilor, mai ales când celelalte haine preferate din dulap și-au cam pierdut culoarea datorită spălatului frecvent cu un detergent nepotrivit. Nu vrei să își dea „duhul”, nu?

Dacă ar putea vorbi, această eșarfă ar spune povești dragi mie: a fost cumpărată din Paris de la o bătrână care vindea lucruri cu iz franțuzesc undeva pe lângă Notre Dame. Tot acolo am descoperit și o beretă… culmea erau Made in Romania… Asta s-a întâmplat acum 10 ani! Și îmi doresc ca hainele de care sunt atașată emoțional să reziste în timp, așa că sunt atentă la detergentul pe care îl folosesc. Perwoll păstrează hainele ca noi și redă intensitatea și strălucirea culorilor. Amintirile sunt în siguranță, în timp ce hainele vor avea un parfum floral, elegant.

Noul detergent Perwoll Renew & Blossom te va ajuta să te bucuri mai mult timp de hainele tale preferate. Acestea vor arăta la fel de frumoase ca în prima zi în care le-ai cumpărat, iar simțurile tale vor fi răsfățate de un parfum cu note primăvăratice.

Perwoll este un detergent special creat pentru a îngriji hainele: redă strălucirea culorilor și este delicat cu țesăturile. În plus, este potrivit pentru curățarea rufelor realizate din orice tip de material textil, iar tu te vei bucura mai mult timp de hainele pe care le iubești.

Mai mult, formula inovatoare Perwoll Renew, potrivită pentru temperaturile scăzute, permite reducerea consumului de energie și păstrează culoarea vie, încercând astfel să încetinească comportamentele de cumpărături excesive. În plus, Perwoll a lansat mișcarea #rethinkfashion care are la bază conceptul de “slow fashion” axat pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte. #RethinkFashion este o colecție de experiențe legate de acest subiect. Este și despre tine. Aici găsești inspirație și idei adecvate despre cum te poți implica pentru asigurarea unui viitor mai bun și cum te poți bucura de piesele tale de vestimentație preferate mai mult timp.

Am primit acest produs spre testare de la BuzzStore România și mă declar mulțumită de eficiența acestuia. Ți-l recomand și ție. Cu toții avem povești pe care vrem să le păstrăm mai mult timp, nu-i așa? Trăim din povești. Suntem capitole din poveștile altora. Este momentul să le acordăm o îngrijire deosebită și hainelor noastre. Doar sunt a doua noastră „piele”.

Aștept părerile tale!

#buzzperwoll #Perwoll #RenewAndBlossom #RethinkFashion