CityVisionMagazine

Parfumuri de nisa pentru haine. Cristina Codita a gasit reteta de succes in pandemie

Parfumurile sunt accesoriile preferate ale tuturor, care ne incanta simturile, ne aduc complimente si ne schimba starea de spirit. Pornind de la aromele preferate, Cristina Codiţă si-a pus ideile pe hartie, a elaborat planul si l-a transpus ulterior intr-un business demarat anul trecut, in plina pandemie. Mai exact, romanca s-a gandit la o oaza de relaxare in propriul camin si a scos pe piata ”Cashmere Aroma” – parfumuri de nisa pentru rufe. “Exact aromele inspirate din parfumeria fină lipseau de pe piață și tocmai de aceea am ales să „ocupăm” acest spațiu prin crearea unei game premium. Concret, realizam parfumuri textile și de rufe cu arome similare cu cele care aparțin unor parfumuri consacrate, cunoscute și mai ales îndrăgite de către public”, ne-a spus antreprenoarea. In timp ce pe piata exista balsamuri de rufe cu diverse arome, Cristina Codiţă a venit cu un concept inedit. Cum parfumul de rufe nu ofera o protectie ridicata impotriva electrizarii tesaturilor si asupra deteriorarilor acestora in urma spalarilor repetate, aceasta propune folosirea a doua produse: parfumul de nisa pentru rufe ales din cele trei categorii de arome – fresh, florale şi orientale, alaturi de un balsam fara parfum, oferit cadou pentru fiecare achizitie.

Iasomie, lemn de chihlimbar, sofran, lamaie, trandafiri, cardamom, floare de portocal, vanilie sunt doar cateva dintre ingredientele care se regasesc in formulele parfumurilor de nisa pentru rufe ”Cashmere Aroma”, concepute sub forma a 15 arome inedite, care sa acopere preferintele consumatorilor. Pana s-a ajuns la aceasta prezentare, antreprenoarea Cristina Codiţă recunoaste ca a avut o misiune destul de dificila. “Firește, procesul rămâne unul complex și deschis și ne propunem să continuăm să nu facem rabat de la calitate nicio secundă, motiv pentru care se prea poate să mai trebuiască să testăm peste 200 de variante înainte de a lansa 15”, a adaugat Cristina Codiţă.

Antreprenoarea sustine ca si-a luat masuri de siguranta in ceea ce priveste produsul final. „Am decis, încă de la demararea proiectului, să nu folosim coloranți adăugați de niciun tip, pentru a putea preîntâmpina orice risc de pătare a țesăturilor. Singura culoare pe care o veți regăsi astfel într-un produs Cashmere Aroma e cea naturală a parfumului. De asemenea, venim și revenim de fiecare dată cu recomandarea de a nu se folosi mai mult de 5ml de parfum la o cantitate de apă mai mică de 5 litri, pentru a nu exista niciun pericol de deterioare a țesăturii. Ajută mai apoi și balsamul nostru, acesta fiind conceput cu 3 enzime de catifelare și protecție antistatică, pentru ca siguranța să fie una cât mai mare.”