CityVisionMagazine

Obține un ten cu aspect mai sănătos, cu Vitamin C + HA3 Daily Serum!

Dincolo de nutriție, modul în care îți îngrijești pielea în rutina de zi cu zi, contribuie în oferirea unui aspect sănătos al acesteia. Tocmai de aceea, linia de îngrijire a pielii Artistry Skin Nutrition, prezintă o nouă modalitate de a te bucura de beneficiile vitaminei C și a acidului hialuronic. Artistry Skin Nutrition Vitamin C + HA3 Daily Serum este un produs îmbunătățit, menit să ofere o performanță înaltă în ceea ce privește lupta împotriva liniilor și ridurilor vizibile.

Descoperă Vitamin C + HA3 Daily Serum

Noua formulă Artistry Skin Nutrition Vitamin C + HA3 Daily Serum combină ingrediente ce oferă, în mod garantat, beneficii tenului.

Astfel, Vitamin C + HA3 Daily Serum îndeplinește trei funcții esențiale în rutina de zi cu zi: iluminează pielea și dezvăluie un aspect mai uniform și mai sănătos, reduce vizibil liniile și ridurile și hidratează și, nu în ultimul rând, ajută la prevenirea daunelor vizibile cauzate de factorii din mediul extern, datorită antioxidanților. După o singură folosire, 83% dintre utilizatori au declarat că tenul devine instant mai strălucitor, cu un aspect tineresc.

Cum funcționează?

Această formulă nouă capitalizează ingredientul vedetă al îngrijirii tenului: vitamina C, și oferă o concentrație de 10% – cea mai mare concentrație folosită vreodată într-o formulă Artistry – pentru a oferi beneficii mai intense: luminozitate, fermitate și protecție. Totodată, combină 3 dimensiuni diferite de molecule de acid hialuronic, care funcționează la niveluri diferite pentru a hidrata intens tenul și a-i da un aspect plin. Serul conține un amestec de peptide pentru netezirea liniilor, inclusiv două peptide care reduc vizibil aspectul liniilor și al ridurilor (dacă acesta este folosit zilnic). Un alt ingredient important este ginsengul, care combinat cu puterea antioxidantă a vitaminei C oferă o mai bună protecție împotriva factorilor de mediu. Noul produs este conceput în conformitate cu politicile Artistry privind frumusețea curată, ceea ce înseamnă că are o formulă potrivită pentru vegani, nu conține ingrediente de proveniență animală și nu este testat pe animale. Conține extract de semințe de chia albă și cireșe Acerola cultivate în fermele Nutrilite prin metode agricole sustenabile, astfel încât clienții să poată urmări ingredientele de la sămânță până la ten.

Artistry Skin Nutrition Vitamin C+ HA3 Daily Serum răspunde nevoii esențiale de hrănire a tenului și se combină armonios cu alte produse Artistry Skin Nutrition, întărind și reparând bariera de susținere a tenului. Ar trebui aplicat după loțiunea tonică și înainte de crema hidratantă.