CityVisionMagazine

O inovație pentru coafuri perfecte și păr mătăsos – noul ghd gold

ghd, brandul premiat pentru numeroasele instrumente de styling pe care le are în portofoliu, aduce pe piața din România, ghd gold. Un nou styler într-o variantă revoluționară și îmbunătățită a stylerului Gold.

Noul ghd gold este ideal pentru realizarea oricărui look într-un timp mai scurt, dar și pentru menținerea aspectului sănătos al părului!

Coafarea, îndreptarea sau ondularea sunt acum mult mai simple! Stylerul ghd gold, un dispozitiv cu aport de căldură pentru îngrijirea părului, este ușor de folosit și vine cu o nouă tehnologie, care ajută la păstrarea șuvițelor moi și catifelate, după fiecare utilizare.

Preferințele în materie de hairstyle diferă de la femeie la femeie și, mai ales, de la o ocazie la alta. La birou, purtăm șuvițele perfect îndreptate. Pentru un eveniment de gală, apelăm la bucle retro, pline de rafinament, iar pentru o cină romantică sau o petrecere alături de prieteni putem alege onduleurile lejere, ce aduc prospețime și feminitate oricărui look.

Cu ajutorul stylerului ghd gold poți realiza coafuri absolut răvășitoare, fără să afectezi aspectul sau strălucirea părului. De la buclele lejere până la șuvițele perfect netede, orice look poate fi obținut cu ușurință. Vei avea nevoie doar de câteva accesorii de păr extra pentru un efect fabulos.

Cu ce schimbări vine ghd gold?

Acest styler este varianta îmbunătățită a cunoscutului ghd gold, apărut pe piața în 2010. Noul produs vine cu schimbări pe care tu și părul tău le veți îndrăgi cu siguranță încă de la prima întâlnire. Timpul de încălzire, designul modern și tehnologia dual – zone sunt doar câteva dintre ele:

Noua tehnologie dual-zone – îți pune la dispoziție doi senzori inteligenți, în loc de unul, ce reglează eficient temperatura de încălzire a stylerului și îl ajută să funcționeze la capacitate optimă. În acest fel, tu te vei putea bucura de o cofură perfectă, obținută cu minimum de efort.

Design vizibil îmbunătățit – noul ghd gold vine și cu mici schimbări la nivelul aspectului. Marginile noului styler sunt rotunde, fiind astfel ușor de utilizat, versatil și ideal pentru realizarea coafurilor preferate de orice femeie, precum buclele lejere sau șuvițele perfect drepte.  

Temperatura și timpul de încălzire – un avantaj pe care îl vei remarca întotdeauna la ghd gold, atunci când vrei să îți aranjezi părul, este timpul de încălzire. În doar 25 de secunde, cele două plăci se încălzesc și ajung la temperatura optimă de 185 de grade.

Părul rămâne moale și catifelat după fiecare utilizare – plăcile noului styler ghd gold sunt netede și conturate. făcând rutina de îngrijire mult mai plăcută. Șuvitele își păstrează aspectul sănătos, rămânând fine și strălucitoare. De această data, nici electrizarea firelor de păr nu va mai fi o problema, coafura ta păstrându-și aspectul frumos pe tot parcursul zilei.

Noul ghd gold este disponibil la prețul de 880 de lei în saloanele partenere!