CityVisionMagazine

O explozie de senzații pe pielea ta cu noua gamă elmiplant Mosc Alb

Vara asta, bucură-te de o explozie de senzații pe pielea ta cu noua gamă elmiplant Mosc Alb.

O combinație unică de parfum seducător, texturi cremoase și ingrediente naturale, gama Mosc Alb îți învăluie pielea într-o atingere de mătase, lăsând-o uimitor de moale și de hidratată.

Textură cremoasă și un parfum inconfundabil

image

Parfumul moscului alb are efecte benefice asupra psihicului, relaxează simțurile și este considerat un puternic afrodiziac. Noua gamă elmiplant Mosc Alb conține gel de duș cremă și loțiune de corp, care îți încântă simțurile și îți lasă pielea fină și mătăsoasă.

Pielea ta se va îndrăgosti la prima atingere de textura cremoasă din noua formulă și de senzația minunată de catifelare, ce se menține timp îndelungat.

Gelul de duș cremă elmiplant White Musk este ideal pentru un plus de hidratare, oferindu-ți senzația minunată că ai îmbrăcat o haină invizibilă din mătase. Îmbogățit cu cremă hidratantă și unt de shea 100% organic, curăță pielea delicat, o hidratează și o învăluie în parfumul unic al moscului alb, care cucerește simțurile.

O combinație inedită, între parfumul magic al moscului alb și puterea extraordinară de hidratare și refacere a pielii a untului de shea, momentele tale la duș se vor transforma într-o clipă magică de răsfăț!

Hidratare până la 48 de ore, atingere de mătase

Loțiunea de corp elmiplant Beloved Musk din noua gamă îți oferă o atingere catifelată, lăsându-ți pielea hidratată până la 48 de ore. Te bucuri de o senzație de confort și de parfumul discret al moscului alb pe pielea ta ori de câte ori vrei.

image

Pielea rămâne uimitor de fină, hidratată, învăluită într-o haină invizibilă din mătase.

Ideală pentru zilele de vară, în care pielea este mai mult timp expusă la soare și se usucă mai repede, loțiunea de corp Beloved Musk o hrănește și îi redă suplețea, lăsând-o fină și parfumată.

Produsele din gama Mosc Alb au o formulă vegan friendly, care protejează pielea și îi oferă o hidratare intensă.

Tu te bucuri de vară, iar pielea ta de bucură de o explozie de senzații cu noua gamă Mosc Alb!

Mai multe detalii pe:

Facebook

Instagram