CityVisionMagazine

Noutatile Balmain Hair Couture din sezonul primavara-vara 2021

Editiile limitate primavară-vară 2021 de la Balmain Hair Couture sunt inspirate din colecția Balmain Resort 2021, o colecție plină de culoare, care inspiră bucurie și optimism. Accesoriile sunt placate cu aur de 18K și sunt realizate manual, folosind tehnici tradiționale.


SUMMER SETS
O colecție variată de seturi în ediție limitată, special concepute pentru toate tipurile de păr, cu ajutorul cărora puteți crea stilul dorit. Edițiile limitate din sezonul primăvară-vară 2021 sunt disponibile în ambalaje speciale care reflectă tendința color-blocking din anii ’90 și sunt inspirate din Balmain Resort Collection 2021, o colecție plină de referințe, cum ar fi: „Beverly Hills 90210”, „The Fresh Prince of Bel-Air” și Julia Roberts în „Pretty Women”.


COSMETIC BAGs
Inspirate din tendința colour-blocking din anii ’90 și a elementelor de design din colecția Balmain Resort 2021, Limited Edition Cosmetic Bag din acest sezon este disponibilă în trei culori: roșu corai, turcoaz și albastru cobalt. Cosmetic Bag conține unul din produsele esențiale din acest sezon: Leave-In Conditioning Spray care are grijă de părul și pielea capului și netezește firele de păr rebele, un produs ideal pentru a reîmprospăta coafura în timpul călătoriilor. Pieptănați părul cu pieptenele colorat pentru o distribuire uniformă a produsului în păr. În timp ce părul absoarbe ingredientele nutritive ale Leave-In Conditioning Spray, bucurați-vă de un moment de relaxare cu Masca pentru ochi pentru a vă deconecta de la agitația urbană. 


BACKSTAGE SESSION CASE
O geantă luxoasă cu logo Balmain care poate păstra cu ușurință produsele esențiale din acest sezon pentru a avea mereu un păr sănătos, ce strălucește. Cureaua pentru încheietura mâinii este confortabilă de purtat în timpul călătoriei sau în backstage. Conținutul acestei Limited Edition Spring-Summer 2021 Backstage Case a fost special gândit pentru a acorda mai multă atenție părului în timpul sezonului estival. Spray-ul pe bază de sare de mare oferă textură, definiție și volum. Aplicați la rădăcină pe părul ud și pe lungimi și vârfuri pe părul uscat pentru a oferi textură și volum. Pentru a proteja și repara părul de efectele nocive ale soarelui,  aplicați un Protection Spray. Formula acestuia este îmbogățită cu filtre UVA și UVB care hrănesc și tratează părul expus la soare, clor sau apa mării. Învăluiți părul cu Sun Protection Spray înainte și în timpul expunerii la soare pentru a proteja, hrăni și hidrata părul. Piptănați părul cu ajutorul pieptenului turcoazpentru a distribui uniform produsul prin păr.


SUMMER BREEZE SET
Limited Edition Summer Breeze Set este setul perfect pentru a crea bucle fără a folosi ondulatorul sau placa. Peria turcoaz Detangling  Brush are blistere flexibile care ajută la descurcarea părului, masând în același timp și scalpul. Texturizing  Salt  Spray oferă textură și flexibilitate coafurii. Pieptănați cu ajutorul periei Detangling Brush disponibilă în acest sezon pe culoarea tutcoaz și pulverizați ușor pe lungimi și vârfuri Texturizing Salt Spray. Împărțiți părul în doua secțiuni și răsuciți fiecare secțiune pe un cordon și lăsați părul prins până a doaua zi dimineață sau timp de 4 ore. Periați părul cu ajutorul Detangling Brush pentru a desface buclele.HAIR ACCESSORIES
Această colecție de accesorii are un ambalaj foarte atrăgător inspirat din tentințele colour-blocking  din acea perioadă. Create din cele mai bune material, accesoriile din acest sezon sunt realizate manual, folosind tehnici tradiționale . Elementele de design aurii, sunt inpirate din Colecția casei de modă Balmain.
Alegerea accesoriilor potrivite sunt foarte importante atunci când doreși să-ți creezi propriul stil. Începând cu anul 1974 Pierre Balmain, fondatorul Balmain Paris, a realizat semnificația accesoriilor pentru păr pentru a completa ținuta aleasă. Accesoriile pentru păr reprezintă o latură imporantă  a designerilor în timpul prezentărilor de modă.

Limited Edition Barrette Pour Cheveux Jewelry Gold
Este un accesoriu lucrat manual și cu un sistem de prindere placat cu aur de 18K și personalizat cu logo B sub forma de bijuterii. Acest accesoriu este perfect pentru a prinde părul lejer, oferind o notă deosedită oricărei coafuri.


Limited Edition Barrette pour Cheveux B Gold
Un accesoriu lucrat manual placat cu aur de 18K personalizat cu logo B. Acest accesoriu asigură o prindere fixa si poate fi  purtat individual sau în combinație cu alte accesorii din acest sezon pentru a crea proriul stil.


Limited Edition Slide Jewelery
Un accesoriu placat cu aur de 18K personalizat cu logo Balmain gravat , sub formă de bijuterie. Un plus de elenanță care accentuează orice coafură.

Pince à Cheveux Medium
Accesoriu de lux realizat manual cu logo B placat cu aur de 18K. Pince à Cheveux Medium Turquoise este accesoriul perfect atunci când dorești să-ți prinzi părul simplu și ușor. Acest accesoriu vă oferă instant o notă distinsă. Poți să- l folosești pentru a prinde părul pur și simplu sau penru a prinde un coc lejer în timpul zilelor călduroase de vară.

Pince à Cheveux Extra Small
Varianta cea mai mica a Pince à Cheveux Medium este accesoriul perfect pt a prinde părul normal sau fin în timpul zilelor de vară.