CityVisionMagazine

Noutăți de beauty! Îngrijire pentru un trup echilibrat

Semnele îmbătrânirii sunt multiple: reducerea fermităţii în cazul tenului mixt, tendinţa de ridare în cazul tenului uscat, tenul cu aspect tern sau neuniform în cazul altor tipuri de ten. Datorită activităţii laboratoarelor ACM, există posibilitatea să găsim soluţii eficiente pentru a reda sănătatea şi aspectul tânăr al pielii cât mai mult timp posibil. Gama Duolys foloseşte vitamina C ca antioxidant hidrofil, capabil să neutralizeze radicalii liberi (UV, poluare), să stimuleze sinteza de colagen şi să uniformizeze tenul.

DUOLYS.CE 15% – ser intensiv antioxidant cu vitamina C pură

Este un produs care combate în mod eficient semnele de îmbătrânire datorită puterii antioxidante a vitaminei C naturale pure. Principalul aliat în lupta cu tenul tern, Duolys.CE ser intensiv antioxidant oferă o eficacitate inegalabilă datorită conţinutului bogat în vitamina C pură şi a ambalajului inovator. Se adresează persoanelor cu vârsta peste 30 de ani. Datorită formulei sale dublu compartimentate, Duolys.CE combate simultan toate semnele îmbătrânirii: riduri şi linii, scăderea fermităţii pielii, pigmentare şi aspect tern. Vitamina C pură 15% neutralizează radicalii liberi, consolidează producţia de colagen şi redă luminozitatea tenului. Pentru a conserva stabilitatea şi acţiunea vitaminei C, aceasta este izolată într-un compartiment de protecţie. Astfel, fiecare substanţă activă acţionează în mod optim împotriva semnelor de îmbătrânire de pe faţă, gât şi decolteu. Astfel, tenul este uniformizat și lumos, ridurile se estompează, iar fața este vizibil mai frumoasă.

Vitamina C, implicată în numeroase funcţii ale organismului, este unul dintre cele mai studiate ingrediente active anti-îmbătrânire. Prezentă în mod natural în piele, joacă un rol esenţial în combaterea îmbătrânirii acesteia. Odată cu vârsta și cu expunerea repetată la radiaţii UV şi la ozon, conţinutul de vitamina C din piele scade cu 35% în intervalul cuprins între 20 şi 50 de ani.

DUOLYS.HYAL – FLACON DE 15 ML

Serul Duolys.HYAL a fost creat pentru a preveni şi corecta vizibil semnele îmbătrânirii pielii (riduri, linii fine şi pete maronii). Vitamina C pură, în concentraţie de 5%, este asociată cu acidul hialuronic. Aceasta blochează acţiunea radicalilor liberi, susţine producţia de colagen şi redă luminozitatea tenului. Recomandat începând cu vârsta de 40 de ani.

CREMĂ DUOLYS PENTRU CONTURUL OCHILOR – TUB DE 15 ML

Crema Duolys pentru conturul ochilor este o cremă special creată pentru a restructura şi hidrata conturul ochilor. Combinaţia sa de ingrediente active netezeşte ridurile, reduce pungile de sub ochi şi estompează cearcănele.

DUOLYS CREMĂ DE PROTECŢIE SPF 50+ – FLACON DE 50 ML

Factorul de protecţie din cremă este optimizat datorită combinaţiei de filtre organice şi minerale, inclusiv extractul de pudră de perle. Acestea conţin ingrediente active antioxidante care protejează pielea împotriva îmbătrânirii. Forma sa fluidă şi uşoară este foarte practică de utilizat.

DUOLYS LÉGÈRE TEN NORMAL ŞI MIXT – TUB DE 40 ML

Cremă hidratantă anti-îmbătrânire cutanată, creată pentru a combate semnele de îmbătrânire a pielii şi pentru a hidrata tenul normal şi mixt.

DUOLYS RICHE TEN USCAT ŞI FOARTE USCAT – TUB DE 40 ML

Cremă hidratantă anti-îmbătrânire cutanată, creată pentru a combate semnele de îmbătrânire a pielii şi pentru a hidrata tenul uscat şi foarte uscat.

De asemenea, o noutate este și gamă de produse dedicată frumuseții părului și a unghiilor, Novophane. Pielea, părul și unghiile reprezintă oglinda sănătății noastre și, prin urmare, merită o atenție deosebită. O dietă dezechilibrată, dezechilibrele hormonale sau pur și simplu stresul pot fi cauzele unui păr tern, fragil, subțire sau gras, precum și a unor unghii fragile și casante.

Datorită unei game complexe de produse de îngrijire a unghiilor, ușor de utilizat, cu eficacitate dovedită.

Știați că un șampon care nu este potrivit scalpului vostru poate compromite frumusețea părului? Gama Novophane conține produse care se adresează situațiilor cu care se confruntă părul: păr gras sau cu tendință de îngrășare, păr uscat, mătreață, păr deteriorat, căderea părului. Astfel, Novophane este potrivit atât pentru părul fără probleme, pentru a-i păstra frumusețea, cât și pentru părul cu probleme recurente și persistente. Selectați, din gama de produse, produsul adecvat în funcție de fibra capilară, care să vă ajute să vă recuperați tonusul și vitalitatea părului.

Gama Novophane include, de asemenea, produse pentru unghii fragile și casante, cu un supliment alimentar pentru păr și unghii și o cremă pentru uz zilnic.

Aflați mai multe accesând link-ul următor: https://magnifiqueskin.ro/