CityVisionMagazine

Noi produse de îngrijire în gama SEB MAN

Sebastian Professional lansează noi produse din gama SEB MAN pentru îngroșarea și textura părului. Compusă din produse pentru styling și îngrijirea părului, corpului și a bărbii, linia SEB MAN se adresează bărbaților care refuză să fie standardizați. Cei cu libertate de exprimare a fiecărei versiuni a personalității lor, în cel mai spontan și natural mod.

SEB MAN: UN POWER SHOT ZILNIC PENTRU BĂRBAȚII MEREU ÎN MIȘCARE!

Este vorba despre produse cu extract de guarana, o plantă renumită pentru resursa naturală de putere, energie și rezistență, infuzate cu aroma stimulatoare a bergamotei și al piperului roz, pentru o senzație vibrantă de prospețime. Produsele au un parfum unic, multifațetat cu note lemnoase picante pentru bărbatul actual.

           În această primăvara, SEB MAN își extinde linia de îngrijire cu 3 produse noi care se adresează bărbatului modern, căruia îi pasă de subțierea părului său. Acestea sunt:

– The Joker – un spray hibrid 3 în 1 de texturare, care împrospătează și îngroșă instant părul;

– The Booster – un tonic leave-în, care îngroașă părul ca și când ai avea 6000 de fire noi;

– The Boss – un șampon care împrospătează și dă textura, oferindu un asect mai bogat.

           Când se confruntă cu părul subțire, bărbații se îngrijorează în privința produselor de styling și înrăutățesc problema părului lor deoarece se limitează la un singur styling, considerând ca doar acela este potrivit părului lor. Noi suntem de părere că bărbații nu ar trebui să își reducă posibilitatle, noi vrem să îi ajutam să îndrăznească mai mult în materie de styling, sa fie mai îndrăznți și de succes. Să fie NE/DEFINIȚI.

           Cele 3 produse noi completează gama SEB MAN și sunt infuzate cu o sursa naturală de forță și energie  extrasă din fructele de guarana. Au un parfum mulți-fațetat, care își găsește originalitatea în utilizarea îndrăzneață a piperului, echilibrată cu prospețimea bergamotei. Rezultatul este un parfum picant oriental, masculin, care iese în evidență pentru bărbații moderni.

Preț:

– The Joker – 73 lei

– The Booster – 111 lei

– The Boss – 25 lei

           SEB MAN raspunde chemării barbatiilor care refuză să se încadreze în standard și îi incurajeajă  să depășească nu doar stereotipurile, ci să și accepte  un nou val de masculinitate.