CityVisionMagazine

Maria Nila prezintă Colour Refresh by Zara Larsson

Împreună, Zara și Maria Nila vă invită să petreceți o zi întreagă la Maria Nila House, sediul central din Stockholm. Zara este atât o persoană creativă și plină de culoare, cât și un interpret profesionist, iar Maria Nila a dorit să surprindă acest lucru prin colaborarea și evidențierea celei mai creative linii din portofoliu, Colour Refresh.

Pe parcursul anului 2021, Maria Nila va evidenția gama Colour Refresh printr-o campanie inspirațională, în colaborare cu Zara, în calitate de brand ambasador al brandului și al produselor. Împreună vă vor trece prin trei look- uri diferite Colour Refresh, toate inspirate din muzica realizată de Zara .

Colaborarea cu Zara a fost o potrivire firească. Odată cu lansarea noii sale piese și pentru că este un adevărat artist al industriei muzicale suedeze, acest parteneriat a fost o alegere minunată. Zara a inspirat o generație de tineri din întreagă lume și brandul Maria Nila este mândru să lucreze cu o persoană devotată și la fel de fidelă propriilor sale opinii precum este Zara. 

Colour Refresh este o mască de par pigmentată non-permanentă, dezvoltată din dragoste pentru creativitate. De aceea toate culorile pot fi amestecate în diferite proporții pentru a vă ajuta să va reîmprospătați culoarea sau să creați o nouă nuanță.

În același timp, hrănește și adaugă strălucire părului tău datorită uleiului de argan, care are un efect de catifelare a părului. Este bogat în antioxidanți și acizi grași care păstrează hidratarea și conferă părului putere și strălucire. Această mască hrănitoare conține, de asemenea, Colour Guard Complex pentru a proteja și păstra culoarea părului, lăsând părul cu o strălucire și o nuanță sănătoasă, care durează până la 10 spălări. Formula este 100% vegană și fără sulfați și parabeni. pH de 5,0-5.

Colour Refresh este produsul perfect pentru a vă hrăni și a vă împrospăta rapid culoarea părului, prelungind astfel timpul dintre vizitele de la coafor. Spălați-va părul înainte de a aplica Colour Refresh, apoi aplicați masca cu mănuși și lăsați să stea 3-10 minute, apoi clătiți.

Folosiți balsam pentru a închide cuticulele părului și pentru a hidrata. Folosiți masca în funcție de tipul de păr. Cantitatea necesară va depinde de lungimea și grosimea părului, precum și calitatea firului de păr.

Produsele Maria Nila se găsesc exclusiv în Romania, în magazinele Xpert Beauty și pe  www.xpertbeauty.ro