CityVisionMagazine

Malibu Collection, noua colecție de culori de vară de la OPI

În spiritul festival al aniversării de 40 de ani de culoare, OPI ne surpinde cu o nouă colecție inspirată de spiritul celei mai iubite și mai faimoase plaje americane, Malibu.

Recent lansata colecție de către Professional Brands – OPI România înglobează șase nuanțe puternice, saturate, wow și alte șase tonuri neutre, sofisticate. 12 culori ideale pentru tranziția de sezon, prezente în trei formule diferite – Gel Color, Infinite Shine și Nail Lacquer, care aduc împreună pigmenții vibranți și nuanțele neutre într-o paletă surprinzător de vibrantă.

Inspirate din culorile apusului, tonurile calde de crăițe, caise coapte și rozuri strălucitoare completează magic nuanțele de violet strălucitor, verzuliu și castaniu. Pentru ca apoi, să se întâlnească cu tonuri de azuriu lăptos, ivoar și roz pur și să te poarte direct pe plajele fermecătoare din LA. Tușa finală a colecției o aduc culorile naturale de roz cald, maro auriu și crem închis.

Colecția Malibu este un mix fresh și energic de culori, ceea ce o face ideală pentru Nail Art, în special pentru designul simplu și stilat, în tonuri neutre, care vin să echilibreze și să atragă atenția spre puncte luminoase de culoare, forme geometrice abstracte, contemporane cu manichiură franțuzească.

”Vara aceasta continuăm să sărbătorim aniversarea de 40 de ani a brandului, după strălucirea și glamour-ul Hollywood-ului, țintim către următoarea destinație favorită din Los Angeles, Malibu”, spune co-fondatorul și brand ambasadorul OPI, Suzi Weiss-Fischmann. ”La 30 de mile de Oceanul Pacific, se află o comoară nebănuită care oferă o nesecată inspirație la nivel de culoare și bucurie, pornind de la nuanțele apusului de vară până la câmpurile de flori sălbatice și tonurile oceanului, plajelor și stâncilor”, povestește Suzi.

Această colecție a fost concepută să aducă împreună tonurile neutre și cele aprinse”, adaugă Jill Bartoshevich, director OPI la nivel global. ”Nuanțele se completează perfect și dau naștere unor combinații de culori neașteptate și wow. Această energie dinamică este reprezentată de noua nuanță Strawberry Waves Forever, o versiune reinterpretată a uneia dintre cele mai bine vândute nuanțe, Strawberry Margarita. Similar nuanței originale, această culoare este un strălucitor roz de vară, amplificat de efectul strălucitor și holografic”, continuă Jill Bartoshevich.

Toate cele 12 nuanțe ale colecției Malibu sunt disponibile în toate cele 3 sisteme GelColor, Infinite Shine și Nail Lacquer.