CityVisionMagazine

Mai mult decat culoare

Motto-ul Gerovital Beauty mi-a adus zâmbetul pe buze și multă culoare în viața de zi cu zi, în fiecare moment al său, îmbrățișând trăsăturile mele fără să le scoată în evidență într-o manieră nepotrivită. Am testat produsele din campania BUZZStore timp de aproape o lună și pot afirma că sunt mulțumită de rezultate, mai ales de rujul cremos în nuanța 22. Un roșu-cireașă perfect pentru aceste zile de primăvară târzie.  

Gama Gerovital Beauty conține produse cosmetice potrivite oricărui tip de ten și îi conferă lejeritate și aspect natural fără să îl încarce. Produsele conțin ingrediente active precum acidul hialuronic, pudra de diamant și vitamina E, cu beneficii certificate: hidratare și rezistență îndelungată. Gerovital Beauty acoperă toate necesitățile unui machiaj complet și include produse pentru ochi, buze și obraji.

#Rujul cu Acid Hialuronic are o textură bogată, hidratează intens și conferă o culoare pigmentată.

#Pudra pentru luminozitate asigură o strălucire naturală și uniformă, datorită pudrei de diamant din compoziție.

#Anticearcanul acoperă instant cearcănele și urmele de oboseală și conferă fermitate zonei din jurul ochilor.

#Fondul de ten are o textură ușoară, fluidă, care îmbină armonios principii active, protejează, hidratează, maschează imperfecțiunile și uniformizează culoarea tenului. Însă machiajul trebuie retușat spre finalul zilei dacă vrei să arăți ca scoasă din cutie.  

Reunite sub sloganul „Mai mult decât culoare”, primele 74 de produse din gamă conferă lejeritate tenului, păstrează aspectul său natural, fără a-l încărca. Acestea se regăsesc într-o varietate generoasă de nuanţe şi texturi şi au un ambalaj elegant, ergonomic şi modern. Gerovital Beauty acoperă toate necesităţile unui machiaj complet şi include produse pentru ochi, buze şi obraji. Pentru buze, a fost creat Rujul cremos cu Acid Hialuronic, disponibil în 18 nuanţe, Rujul mat cu Acid Hialuronic (7 nuanţe), Rujul lichid cu rezistenţă îndelungată (5 nuanţe) şi Balsamul de buze. Toate au o textură bogată, hidratează intens şi conferă o culoare intensă.

Din categoria produselor de machiaj pentru ochi fac parte Mascara Supreme Lash, Mascara Devilash, Kit-ul pentru sprâncene ce conține două nuanțe, Creionul dermatograf disponibil în 4 nuanţe şi 3 palete de Farduri de pleoape (Nude, Rose şi Smokey). De asemenea, sunt disponibile Pudra compactă şi Fardurile de obraz, ambele având câte 3 variante cromatice, un Iluminator care asigură luciul natural şi uniform, datorită pudrei de diamant din compoziţie şi un Anticearcăn ce conferă fermitate și tonicitate zonei din jurul ochilor. Gama Gerovital Beauty oferă şi o varietate generoasă de lacuri de unghii Magic Gel Effect, cu 20 de nuanțe de culoare, care pentru rezistenţă îndelungată, pot fi combinate cu Gelurile UV Top coat şi Matt Top Coat.

Poți achiziţiona produsele Gerovital Beauty doar în reţeaua proprie de magazine de brand Gerovital şi Farmec, dar şi din magazinul online www.farmec.ro.