CityVisionMagazine

Lipoaspiratie Vaser Pro

Cea mai noua si avansata tehnologie pentru Lipoaspiratie este acum in Romania la SWISS CLINICS.


Technologia VASER a adus o revolutie in domeniul liposuctiei si liposculpturii cu ultrasunete. Procedura Vaser Lipo foloseste ultrasunete cu o frecventa precisa pentru celulele de grasime care sunt desprinse de pe structura de sustinere si apoi aspirate. Metodele traditionale de liposuctie sunt asociate cu durere, edem, vanatai, iar pacientii care isi efectueaza aceasta procedura se plang de timpul lung de recuperare. Aceste efecte adverse sunt mult reduse acum prin utilizarea procedurii VASER Lipo.  

O echipa multidisciplinara te asteapta in cadrul SWISS CLINICS pentru a beneficia si tu de ultima tehnologie in materie de Lipoaspiratie.

De ce sa apelezi la aceasta tehnologie revolutionara?

Ce rezultate poti Oobtine cu ajutorul aparatului Vaser?

Six Pack Man

Sexy Line Fem

Ce spun specialistii SWISS CLINICS?

DR Alina Pastrav– medic chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva: „Cerinta pentru acest gen de interventie chirurgicala- Liposclupture Vaser Pro a crescut atat in randul barbatilor cat si al femeilor. Acest lucru nu face decat sa ne bucure si sa ne dorim sa satisfacem nevoile si dorintele pacientilor. Pacientii aleg aceasta procedura pentru recuperarea rapida dupa interventie dar si pentru rezultatele spectaculoase ce se obtin.”

Dr Klara Bancila– medic chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reparatorie: „Este un aparat ce functioneaza folosind ultrasunetele, Vaser insemnand Vibration Amplification Energy Sound, deci folosim energia amplificata a ultrasunetelor. Beneficiile aparatului sunt multiple in primul rand neafectand tesutul adipos, nu apare durere, nu apare inflamatie si automat pacientul se vindeca mai repede, nu apar sangerari atat de mari ca in lipoaspiratia clasica.”

In data de 9 si 10 aprilie  Swiss Clinics faciliteaza medicilor din Romania unul dintre cursurile de anvergura in domeniul Chirurgiei Plastice  “ High-Def” Liposuction  sustinut de DL. DR FILIPPOS PAPATHEODORAKIS Importanta acestui curs pentru nisa noastra de activitate este esentiala in formare bunelor practice de utilizare a acestui tip de tehnologie care are in prim plan confortul si siguranta pacientilor nostri.