CityVisionMagazine

Keune Romania initiaza proiectul THE EDUCATION

Patru academii sub umbrela Keune, o singură misiune: aceea de a susţine profesioniştii sã punã în luminã cea mai bunã versiune a lor pentru ca, mai apoi, aceştia sã foloseascã informaţia şi încrederea dobanditã pentru a sublinia cea mai bunã versiune a clienţilor care le trec pragul.
The Education este platforma completã de specializare în culoare, tunsoare şi coafurã specialã, pentru evolutie la nivel international.

Odata cu iniţierea proiectului, se alaturã familiei Keune ambasadorii Ioana şi Adrian Pop, fondatorii POP Academy, creatori desãvârşiţi în culoare şi tunsoare. Aceştia, prin intermediul academiei lor din Cluj, deschid un nou capitol al seminariilor de perfecţionare în culoare, tunsoare, incluzând în aceastã dinamicã spiritul urban şi o imagine artisticã proaspãtã.
POP Academy propune o serie de 11 cursuri dedicate studiului culorii şi tunsorii prin care se adreseazã tuturor nivelelor de pregãtire şi experienţã ale cursanţilor ce le trec pragul. Câteva repere care definesc impecabilul lor stil şi unicitatea calitãţii lor de artişti, sunt reprezentate de prezenţa activã pe care Ioana şi Adrian Pop o au pe scene internaţionale precum Salon International (Londra), Noise (Londra, Moscova), Mexic, Italia sau Ungaria şi lista va continua, cãci POP Academy vibreazã de energie proaspãtã şi puternicã, acele ingrediente necesare evoluţiei.
Pentru cei ce îşi doresc iniţierea în profesia de coafor, academia organizeazã cursuri acreditate de formare hairstylist în cadrul carora studenţii capãtã temeinicie în ceea ce înseamnã bazele reale de coafurã, culoare şi tunsoare.
“De-a lungul carierei am învăţat că unul dintre cele mai importante lucruri este sã împãrtãşeşti cunoştinţele acumulate. Asta înseamnã sã creşti şi sã evoluezi cu adevãrat. Datoritã educaţiei continue şi curiozitãţii am ajuns sã descopãr şi sã înţeleg secretele hairstyling-ului şi acum am mulţumirea cã pot sa le predau mai departe generaţiilor urmãtoare.” mãrturiseşte Adrian Pop.

Dacã doreşti sã afli cele mai noi informaţii legate de produsele şi tehnicile de colorare Keune, Academia din Bucureşti te asteaptã pentru a-ţi dezvolta capacitãţile tehnice în cadrul seminariilor de colorare, aliniate la standardele de calitate aferente Academiei Keune Global.
Cu bucurie anunţãm al cincilea an de parteneriat artistic cu doamna coafurilor speciale- Victoria Schimbãtor, ambasador Keune Romania. In 2018 aceasta a deschis la Chişinãu propria sa academie- un spaţiu complex în care arta modelãrii pãrului este reprezentatã la standarde înalte de confort, informaţie şi dotãri tehnice. Cursanţii au acum ocazia ca, pe lângã participarea la cursurile de 2 zile organizate la nivel naţional, sã opteze pentru seminarii mai complexe, la Chişinãu, semnate Victoria Schimbator- arbitru în cadrul Festivalului de Coafurã (Rusia) creat de nimeni altul decât maestrul Georgy Kot.

Cel de-al patrulea pilon de educaţie se afla în Olanda, ţara unde în 1922, lua fiinţã Keune Haircosmetics – dedicatã în exclusivitate coaforilor- promisiune ce se pãstreazã neschimbatã şi azi. Aici cursanţii pot accesa cursuri de culoare, styling şi seminarii complexe de trend precum True Beauty- un program dedicat coloriştilor pasionaţi de avangardã.
Aşadar, Keune înseamnã un portofoliu complet de produse ce rãspunde exigenţelor şi nevoilor fiecãrui coafor şi promisiunea de a dezvolta şi perfecţiona adevãrati profesionişti. Aflã mai multe informaţii din brosura The Education şi alege sã te alãturi celor mai buni!