CityVisionMagazine

Învață de la cei mai buni: Programul de formare complet oferit de MC Elite Academy pentru copiii de TOP

MC Elite Academy este o academie de formare care oferă cursuri de dezvoltare personală în domenii precum modeling, dicție, public speaking, actorie și dans pentru copii. Fondată în 2021 de către Mitra Călina, câștigătoarea a două titluri Miss Globe România 2022 și Miss Universe Finalistă România 2021, academia are sediul atât în București, cât și în Oradea și este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 16 ani.

Misiunea MC Elite Academy este să ofere elevilor o experiență educațională și de dezvoltare personală unică, care să le permită să își descopere și să își dezvolte talentele și să ajute la realizarea visurilor lor. Academy nu este doar o școală de modelling, ci un program de formare complet care include cursuri de dezvoltare personală, public speaking, actorie, dans și multe altele.

Mitra Călina, coordonatoarea proiectului MC Elite Academy, are o vastă experiență în lumina reflectoarelor, dobândită încă de la vârsta de 4 ani când a început să urmeze cursuri de dans și muzică. De-a lungul timpului, aceasta și-a îmbogățit cunoștințele participând la cursuri de actorie, dicție și modeling, compunând chiar și două melodii pe care le-a publicat pe canalul ei de Youtube. Această experiență din lumina reflectoarelor i-a dezvoltat caracterul și a format-o ca adult responsabi, dar și ca profesionist, iar acum își dorește să ajute și alți copii să-și găsească propriile talente și pasiuni.

“Ce mă recomanda în coordonarea acestui proiect?

În primul rând este experiența dobândită în fața reflectoarelor. De la varsta de 4 ani am urmat cursuri de dans și muzica. Cu trecerea timpului, am adaugat la dezvoltarea mea: cursuri de actorie cursuri de dicție și modeling. Am compuse doua melodii pe care le-am publicat ulterior pe canalul meu de Youtube. În toți acești ani de studiu, am participat la concursuri de muzica, concursuri de frumusețe ,prezentări de modă și spectacole.

În al doilea rând, am fost într-o călătorie de descoperire de sine. Am învățat prin aceste hobby-uri(la acea vreme) cine sunt eu cu adevărat și ce mă reprezintă. Pot spune că experiența din lumina reflectoarelor, m-a format ca adultului de astăzi, mi-a creat un caracter responsabil, organizat, mi-a întărit principiile și m-a ajutat să mă autodepășesc.

În ultimul rând  pot spune că și eu am fost în locul elevilor de la MC Elite Academy. La fel ca și ele, am avut visuri mărețe, pasiune și determinare. Știu cum e să îți dorești de mic să urmezi o cale de succes. În fondul acestor lucruri, am creat acest proiect “MC Elite Academy” cu scopul de a sprijini tânăra generație în autocunoastere, în dezvoltare personală și în îndeplinirea visului “Vreau să fiu în lumina reflectoarelor”, declară Mitra Călina, coordonatoarea proiectului MC Elite Academy.

MC Elite Academy oferă mai multe cursuri, iar fiecare este construit asemenea unui puzzle, îmbinându-se succesiv pentru a obține o dezvoltare complexă. Pe lângă cursuri, academia oferă și practică în platourile de filmare, ședințe foto, casting-uri (naționale și internaționale), fashion show-uri și evenimente publice. Mentorii academiei îi sprijină pe elevi de la prima apariție în lumina reflectoarelor până la obținerea celor mai bune rezultate.

MC Elite Academy crede că fiecare elev este un copil de succes și își propune să construiască drumuri de succes pentru toți elevii săi, indiferent de calea pe care o aleg. Printre elevii academiei se numără Rusu Anastasia (Suprem Grand Prix 2022, Miss Măriuța 2021), Ibe Curtis Onyeka (Kids Top Model 2022, locul 1 la Liga Campionilor Țandarei, Best Young Model Grand Prix 2022) sau Sala Carina (Miss Little Top Model 2022).

MC Elite Academy creează o comunitate pentru părinți și copii, ajută la dezvoltarea complexă a copilului și combate emoția de timiditate. De asemenea, pentru fiecare elev se realizează un CV care cuprinde fotografii, activități, certificate Cambridge și voluntariat, iar elevii au șansa să dobândească experiență în emisiuni TV, concursuri naționale/internaționale, prezentări de modă, ședințe foto și evenimente.

Toți elevii academiei MC Elite Academy au rezultate uimitoare și muncesc pentru a obține rezultate tot mai bune.

Înscrierile sunt încă deschise, dar avem locuri limitate. Orice copil cu vârsta cuprinsă între 4 și 16 ani se poate înscrie la școala noastră.

De ce să alegeți MC Elite Academy?

Creăm o comunitate pentru părinți și copii

Ajutăm la dezvoltarea complexă a copilului

Combatem emotia “timiditate”

Realizăm un CV pentru fiecare elev (fotografii,activitati,certificate Cambrigde si voluntariat)

Experiența prezenței în :emisiuni TV,concursuri naționale/internaționale,prezentări de modă,ședințe foto ,evenimente publice,casting-uri

Programa cursurilor noastre

Ce pot învăța copiii?

  1. Cursul de „Dezvoltare personală” înțelegerea emoțiilor, încrederea în sine, bune maniere, socializarea, aptitudini;

camerelor, interviu, prezentare pe limba română si engleza, tactici de atragerea atentie ascultatorului;

Înscrieri: 0733404894

Ne puteți urmări pe :

Instagram : mc_elite_academy

Facebook: MC Elite Academy