CityVisionMagazine

Îndrăznește! Colorează! Vibrează!

Vara 2022 este mai colorată ca niciodată cu cele 12 nuanțe strălucitoare Power of Hue din colecția OPI în ediție limitată. O paletă de culori calde și reci în trei formule diferite: Nail Lacquer, Infinite Shine și Gel Color. Culorile calde energizează și binedispun, iar nuanțele mai reci vin să domolească din căldură, să aducă o boare de răcoare și relaxare, echilibrând balanța cromatică pentru o vară plină de culoare, calm și bucurie.

Notele îndrăznețe și strălucitoare de fucsia, turcoaz electric și violet dau forță, energizează, în timp ce rozul, liliacul și albastrul în nuanțe fondante trezesc bucuria copilăriei și spiritul ludic, amintind de fericirea pură lăsată de gustul bomboanelor și a vatei de zahăr. Versatile, pline de feminitate, nuanțele trandafirii contrabalansează nuanțele efervescente de citrice. Portocaliul, galbenul strălucitor și lime-ul aduc dinamism și o notă tonică, plină optimism.

„Criza globală din ultimii doi ani ne-a schimbat viața, ne-a copleșit cu numeroase probleme, însă acum avem ocazia să aducem mai multă culoare în viața noastră și prin ea un plus de energie”, remarcă Suzi Weiss-Fischmann, co-fondatorul OPI și ambasadorul mărcii. „Estetica revigorantă, texturile terapeutice și combinațiile de culori vibrante sunt în centrul poveștii culorilor verii 2022. Nuanțele super colorate ale acestei colecții aduc un sentiment de euforie, libertate și în același timp bună dispoziție.”

„Vara aceasta, patru culori domină tendințele la capitolul NAILS: fucsia, portocaliu, liliac și albastru”, adaugă Jill Bartoshevich, director global al OPI pentru colecțiile de culori. „Fucsia are o intensitate care dă forță, așa că Pink Big – un fuchsia îndrăzneț și strălucitor – este nuanța de top a sezonului. Portocaliul este strălucitor și vibrant, neutru din punct de vedere al tonului, în timp ce liliacul este un violet jucăuș, modern. Albastrul este rece, revigorant și oferă o senzație de prospețime pentru corp și minte. Cu această colecție, consumatorii pot aduce în manichiura și pedichiura lor un curcubeu de nuanțe strălucitoare, oferindu-le posibilitatea să-și exprime pe deplin creativitatea.”