CityVisionMagazine

Frumusețea vine din interior

Un om este frumos la exterior, dacă și interiorul său este la fel. Prin interior, mă refer la starea psihică, sănătatea fizică a corpului, un păr sănătos, o dietă corespunzătoare, dar și un aspect interior și exterior total diferit. Ajutându-te să te înțelegi mai bine și să-ți schimbi mentalitatea și stilul de viață, vei ajunge să te iubești mai mult și acest lucru se va vedea.

Știai că o persoană adultă are în mod normal între 100.000-150.000 fire de păr, care sunt reînnoite continuu? Mai mult, pierde în mod normal aproximativ 50-100 de fire de păr pe zi, dar numărul total de păr rămâne mai mult sau mai puțin constant. În plus, rapiditatea cu care crește părul depinde de diverși factori, cum ar fi: genele noastre sau echilibrul hormonal.

Pentru a veni în ajutorul organismului, uneori e indicat să mai introducem în rutina de beauty și suplimente pentru îmbunătățirea sănătății părului, a unghiilor și a tenului. Fabricat în Suedia, produsul Hair Skin & Nails din gama Swedish Nutra®conține o formulă pe bază de colagen lichid hidrolizat și biotină cu 27 ingrediente și vitamine. Gustul este delicios, fiind asemănător cu cel de portocale proaspete. O sticlă conține 500 ml și ajunge pentru 33 de zile de administrare. Îmbunătățește sănătatea și frumusețea pielii, întărește părul și unghiile și asigură hidratarea țesutului. În plus, crește nivelul de energie din organism.

Beneficii Hair Skin & Nails din gama Swedish Nutra®:

·       supliment de calitate premium sub formă de PeptidePure® cu absorbție și eficiență sporită;

·       eficient ca adjuvant în tratamentul mai multor afecțiuni ale pielii precum: psoriazis, eczemă, dermatită, rozaceea, prurit, piele uscată etc.

·       studiile clinice au evidențiat o îmbunătățire a structurii și condiției pielii după 12 săptămâni de utilizare;

·       asigură hidratarea țesuturilor;

·       menține elasticitatea pielii și contribuie la reducerea ridurilor;

·       crește volumul părului și îi conferă strălucire, vigoare și un aspect sănătos;

·       Încetinește procesul de îmbătrânire a pielii;

·       consolidează unghiile permițând o creștere armonioasă

Și da, este potrivit pentru utilizare de lungă durată fără reacții adverse, nu conține gluten, lactoză sau ingrediente modificate genetic.

Produsul este disponibil aici: https://www.swedishnutra.ro/produs/hair-skin-nails-colagen-lichid-1000mg-cu-27-ingrediente/