CityVisionMagazine

Floral Bloom – Primavara aceasta lasa frumusetea sa infloreasca

Sabon te provoaca sa iti construiesti zilnic o poveste efervescenta printr-un fastuos ritual de ingrijire al corpului. Intampina blandetea caldurii luminoase a noului sezon cu un look premium, sustinut de cea mai fresh colectie Sabon, Floral Bloom.

A sosit timpul sa impresionezi si sa creezi cea mai buna versiune a ta!

Reinventeaza-te cu noua colectie Sabon

Pentru cel mai voluptuos nou inceput, incredibil de inmiresmat si radios, gama Floral Boom te introduce intr-un luxuriant univers in care este captata autenticitatea splendorii florale printr-un mix suav de arome fructate si delicate.

Transpune-te in magicul sanctuar Sabon, unde trupul iti este desfatat cu produse cosmetice care se potrivesc cu tine, in orice zi, in orice clipa.

Noua colectie include produse vedete pentru Sabon lovers, create la aceleasi standarde de high quality, destinate ingrijirii pielii si spatiului ambiental, inspirate de abundenta euforica a texturilor florale – ulei de dus, exfoliant, lapte  de corp, crema de maini, sapun – in forma de floare, aroma de camera si EAU de SABON Floral Bloom.

In produsele Sabon Floral Boom vei descoperi ca note de varf aroma citrica a bergamotei, dulceata delicata a zmeurei, parului verde si piersicii, dar si robustetea bujorului, nobletea trandafirului si gingasia freziilor si irisilor.

Simbioza perfecta a ingredientelor naturale este intregita prin finetea uleiurilor botanice – masline, avocado, jojoba, migdale, acai si andiroba – si a mineralelor binefacatoare care alaturi de germenii de grau, laptele ecologic de ovaz, vitamina E, untul de shea si extractul de aloe vera transforma produsele Sabon din colectia Floral Bloom in cel mai bun prieten atunci cand vrei sa fii a natural diva, cu o piele luminoasa, matasoasa, ultra hidradata si irezistibil de sanatoasa.

Ingaduie-ti sa fii tu insuti si bucura-te la maximum de beneficiile incredibile oferite de noua gama Sabon – Floral Bloom!

Descopera magia tuturor produselor Sabon din gama Floral Bloom pe www.sabon.ro.