CityVisionMagazine

Dublă protecție cu ClinSin Hot

Un sistem imunitar slăbit este terenul propice pentru instalarea răcelilor, a gripei, a infecțiilor nazale ori sinusale. O dietă dezechilibrată, săracă în legume și fructe, lipsa unor vitamine, minerale și antioxidanți din organism, somnul deficitar, fumatul, stresul și factorii de mediu, toate acestea pot  influența în mod negativ sistemul de apărare al organismului. Prins descoperit, acesta este expus îmbolnăvirilor, iar prima și cea mai ușoară cale prin care ele pot pătrunde fiind sistemul respirator.

Pentru a avea grijă de sănătatea organismului, căutăm cu toții în această perioadă un produs care să aibă dublu rol: de întărire a sistemului imunitar în lupta contra răcelii și gripei, dar și de susținere a bunei funcționări a sistemului respirator. Iar dacă ar avea la baza numai ingrediente naturale, respectiv extracte din plante, atunci chiar ar fi produsul ideal, nu-i așa? În cazul acesta, tocmai ce am descris ClinSin Hot, un produs recomandat pentru adulți, care grație ingredientelor sale naturale, sprijină sistemul respirator și totodată contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

ClinSin Hot are o compoziție pe bază de extracte de rădăcini, frunze, flori și fructe din diverse plante, fiecare dintre acestea fiind recunoscute în fitoterapie ca având o eficiență dovedită. Pentru a ajuta sistemul imunitar, produsul conține fructe de Măceș (care au un conținut ridicat de vitamina C) precum și flori și extract de flori de Soc (care, pe lângă vitamina C, conțin și vitamina D). Pentru efectul calmant asupra cavității bucale, a gâtului, laringelui, a corzilor vocale iritate și pentru facilitarea respirației, preparatul ClinSin Hot înglobează extracte de Lumânărică, Pelargonium, Verbină, Ghimbir și Ghințură-galbenă.

Produsul ClinSin Hot conține și 3 mg de zinc, oligoelement mineral indispensabil organismului pentru a activa celulele T, celule responsabile de funcționarea sistemului imunitar. Un nivel scăzut al zincului în organism favorizează contractarea infecțiilor respiratorii, inclusiv pneumonia. Zincul este recomandat în ameliorarea și tratarea simptomelor răcelii, reducând inflamațiile de la nivelul mucoasei nazale.

Se recomandă administrarea a două plicuri de ClinSin Hot pe zi. Conținutul unui plic se dizolvă în 200 ml de apă fierbinte, dar nu fiartă! Cu un gust plăcut, ușor acrișor, ClinSin Hot poate fi aliatul tău de încredere împotriva răcelilor, gripei, infecțiilor nazale ori sinusale, dar și „antrenorul” unui sistem imunitar puternic în lupta cu virusurile și bacteriile care ne dau târcoale.

Pentru mai multe informații, puteți accesa www.clinsin.ro.