CityVisionMagazine

De ce să folosești o cremă antirid de noapte? Beneficii și utilizare

Ridurile sunt cute, pliuri sau încrețituri la nivelul pielii, care apar odată cu trecerea timpului, fiind un fenomen natural ce face parte din procesul de înaintare în vârstă. Din fericire, în magazine există numeroase variante de cremă antirid, care pot fi aplicate pe ten atât ziua, cât și noaptea, cu rolul de a estompa și de a încetini apariția ridurilor. Zonele cele mai afectate de riduri sunt fața, gâtul și mâinile. Pe lângă înaintarea în vârstă, fumatul, expunerea la soare și deshidratarea sunt alți factori care determină apariția ridurilor. Unii factori pot fi ținuți sub control, pe când alții nu. De aceea, folosirea unor creme antirid este extrem de importantă încă de la primele semne vizibile.

În plus, pentru o acțiune eficientă în lupta cu ridurile este indicat să folosim și o cremă de noapte. Ea are o consistență mai bogată și se absoarbe mai lent în piele, asigurând o hidratare maximă a tenului. Spre deosebire de crema de zi, care are factor de protecție solară pentru a ne proteja pielea de radiațiile ultraviolete periculoase, crema de noapte conține substanțe active antirid și de regenerare a tenului care se absorb mai profund în piele.

Capacitatea mult mai ridicată de refacere și tonifiere a tenului pe care o au cremele de noapte se datorează și faptului că, în timpul somnului, organismul se regenerează la nivel celular. Spre deosebire de perioada nopții, în timpul zilei, tenul necesită mai degrabă protecție decât agenți care stimulează repararea celulelor, deoarece corpul este ocupat cu activitățile de zi cu zi și se concentrează mai puțin asupra procesului de refacere.

Care sunt beneficiile cremei de noapte?

Pentru că are toate beneficiile menționate mai sus și încă multe altele, îți recomand crema antirid lifting cu aur 24k și 10% tens-up de la Momirov Cosmetics. Este o cremă de noapte antirid cu efect de lifting, perfectă pentru îngrijirea tenului pe timpul nopții, care hrănește și revitalizează tenul în timp ce tu dormi. Ajută la reducerea ridurilor, iluminarea și prevenirea îmbătrânirii tenului. Textura este densă și grasă cu un parfum delicat non-alergenic și conține tens-up 10%, ulei de struguri, ulei de jojoba, unt de shea, acid hialuronic, fulgi de aur, vitamina E, parfum non-iritant.

Având în vedere că are acei fulgi de aur, înainte de prima aplicare este recomandat să amesteci aurul în produs folosind spatula din dotare. Ulterior, folosește spatula pentru a aplica o cantitate mică de cremă pe care să o încălzești între degete și masează tenul cu mișcări ușoare, antigravitaționale.

Dacă te-am convins și vrei să încerci această cremă, o găsești aici: https://momirov.ro.