CityVisionMagazine

Dacă te simți bine, vei arăta bine!

Un aspect sănătos reprezintă una dintre principalele probleme de sănătate printre adulții din Uniunea Europeană (17%)[1] și în mod special, a femeilor din generația Millennials (26%)[2]. De fapt, există o nevoie generală de produse care să ofere o îngrijire deosebită pielii, părului și unghiilor: suplimentele alimentare pot reprezenta o soluție eficientă pentru aceste îngrijorări. NutriliteTM, cel mai recunoscut brand[3] pentru vitamine și suplimente la nivel mondial, a creat Beauty You Glow – Strălucește din interior – suplimentul alimentar care are un gust delicios și un format[4] compact și care este ideal pentru perioadele aglomerate, fiind ușor de integrat în regimul alimentar.

O combinație între nutrienți esențiali și ingrediente atent selecționate, Nutrilite Beauty You Glow reprezintă opțiunea ușoară și gustoasă pentru a arăta și a te simți bine. Acest produs este rezultatul a 85 de ani de moștenire și experiență Nutrilite, un brand de încredere care combină perfect știința și natura, dar în cea mai mare parte asigură faptul că aceste suplimente îndeplinesc standardele înalte ale brand-ului: ingrediente de calitate și procese de producție de încredere.

NutriliteTM Beauty You GlowTM – Straluceste din interior

Nevoia de produse care să îngrijească pielea, părul și unghiile a fost identificată ca fiind foarte importantă printre adulții din Europa, fie ei femei sau bărbați.

Un supliment sub forma unor jeleuri care îmbină aroma fructelor de pădure cu vitaminele A, C, E, biotină și selenium – pentru a susține pielea, părul și unghiile[5]. Conține de asemenea acid hialuronic și colagen.

Ingrediente:

· Vitamina A și biotină – contribuie în a oferi un aspect sănătos pielii

· Vitaminele E, C și selenium – contribuie în protejarea celulelor de stresul oxidativ

· Biotină și selenium – contribuie în oferirea unui aspect sănătos părului

· Vitamina C – contribuie în a oferi un nivel normal de colagen, care ajută la funcționarea normală a pielii

· Selenium – contribuie în a oferi un aspect sănătos unghiilor

· Praf de suc de rodie – un concentrat natural pe bază de plante

· Acid hialuronic și colagen – îmbogățit cu acid hialuronic și colagen

Obține energia, somnul și strălucirea de care ai nevoie cu Nutrilite Can’t Stop, Won’t Stop, Nutrilite Sleep Easy și Nutrilite Beauty You Glow! Rămâi pe fază pentru a afla mai multe!

[1] Sursa: IPSOS Amway Brand Tracking Top 15 Îngrijorări de sănătate pe piața UE: Austria, Germania, Italia, Spania, Polonia, România, Turcia, 2021, aduți cu vârsta 18+.

[2] Sursa: IPSOS Amway Brand Tracking Top 15 Îngrijorări de sănătate pe piața UE: Austria, Germania, Italia, Spania, Polonia, România, Turcia, 2021, femei cu vârsta cuprinsă între 25-40

[3] Sursa: Euromonitor International Limited: categoria vitaminelor și suplimentelor alimentare, retail value share, 2020

[4] Sursa: Studiul U&A Nutrition GIM. N=289 Femei 28/38 cu copii din IT, PL, UA 2020

[5] Vitamina A și biotina contribuie la menținerea aspectului sănătos al pielii. Biotina și Seleniumul contribuie la menținerea unui aspect sănătos al părului. Seleniumul contribuie la menținerea unui aspect sănătos al unghiilor. Vitamina C contribuie la menținerea unui nivel de colagen normal pentru funcționarea pielii. Vitamina C, Vitamina E și Seleniumul contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ.